Lino Golden, planuri de căsătorie! Nași vor fi Antonia și Alex Velea

 Oana Pantazi
.

Dacă astă-vară Lino Golden și iubita lui, Andra Ghinea, își spuseseră adio, iată că cei doi îndrăgostiți sunt din nou împreună și, mai mult, au planuri mari. Iată când are de gând artistul să se însoare!

Au trecut de mult vremurile în care Lino Golden era doar un puști supraponderal… Acum, protejatul lui Alex Velea este un artist de succes și la fel de împlinit în viața sentimentală.

„Avem planuri mari amândoi”

Deși relația dintre el și iubita lui, Andra Ghinea, a avut suișuri și coborâșuri, iată că cei doi sunt tot împreună și, mai mult, au planuri de căsătorie, după cum au declarat pentru cancan.ro.

Avem planuri mari amândoi. Nu am cerut-o încă de soție, dar, când o să fie, o să afle toată lumea. Vreau să o cer de soție, îmi doresc să facem copii, să ne căsătorim, să avem un viitor împreună. Suntem încă, totuși, tineri, avem 22 de ani, dar suntem foarte serioși. Nași vor fi, bineînțeles, Antonia și Alex.

S-au despărțit până și pe Instagram!

Cei doi au o relație de mai bine de un și par că se completează perfect, iar artistul este foarte mândru de iubita lui, care îmbracă mai multe vedete din România. De fiecare dată când apare la TV, fiul adoptiv al lui Alex Velea vorbește foarte frumos despre iubita lui.

Iată însă că, în această vară, Andra Ghinea și Lino Golden s-au certat destul de serios, dat fiind că au șters toate pozele pe care le aveau împreună, dar și-au dat și unfollow pe Instagram. Din fericire însă, cei doi nu numai că vor petrece Sărbătorile împreună, ci au și planuri pentru viitorul îndepărtat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton