Larisa Ionescu a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul: ”Un îngeraș”

 Stamen Diana
.

Larisa Ionescu a născut un băiețel perfect sănătos, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Proaspăta mămică l-a prezentat tuturor pe bebelușul ei și al lui Alin Ionescu.

Pe data de 10 decembrie, Larisa Ionescu a născut primul ei copil. Fericirea este imensă pentru soția lui Alin Ionescu și nu poate sta nicio secundă fără fiul ei.

Alin Ionescu a devenit tată pentru a treia oară, însă bucuria este la fel de mare. Larisa Ionescu a născut natural, iar micuțul a primit nota 10 la naștere. Proaspăta mămică a dezvăluit numele bebelușului, iar acesta poartă numele de Carol-Ayan.

A doua noastră zi acasă. Bine ai venit pe lume, Carol-Ayan. Mami și tati te iubesc foarte tare deja. Bebe Carol s-a născut pe 10 decembrie, un îngeraș care a cântărit 3520 grame. El este foarte bine și fericirea noastră este infinită. Suntem plini de dragoste.

Larisa Ionescu

Larisa și Alin Ionescu s-au căsătorit în mare secret

Lucrurile au evoluat destul de repede, pentru că focoasa brunetă a rămas însărcinată, iar în scurt timp va aduce pe lume un băiețel. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt împreună încă din anul 2016, iar pe vremea aceea, omul de afaceri încă era căsătorit cu Cristina Spătar.

Cununia civilă a celor doi a avut loc în mare secret, potrivit cancan.ro. Acum, Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt o familie și în acte. Pe data de 30 iunie, omul de afaceri și-a cerut iubita de soție și i-a oferit un inel cu o piatră foarte mare.

Citește și: Alin Ionescu și Larisa s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie

FOTO: Instagram

Larisa-Ionescu-1Larisa-Ionescu-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton