Sora Andreei Tonciu, o nouă intervenție estetică! Lorena a devenit de nerecunoscut

 Oana Pantazi
.

Lorena, sora Andreei Tonciu, nu numai că a preluat ștafeta de la sora ei mai mare, dar încearcă să o și întreacă. A bifat încă o intervenție estetică și e aproape de nerecunoscut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lorena Tonciu a început de foarte tânără cu operațiile estetice, la fel cum a procedat și Andreea. Drept urmare, la 18 ani și-a operat nasul, iar câteva luni mai târziu, la doar 19 ani, și-a pus silicoane! Iată însă că sora Andreei Tonciu nu s-a oprit aici, recenta aceasta surprinzându-și fanii de pe contul de socializare cu o nouă intervenție estetică. Lorena și-a injectat foarte mult acid hialuronic în buze, fiind total schimbată!

Lorena Tonciu și-a mărit și buzele

Acum, Lorena nu mai seamănă deloc cu ea, cea de la începutul incursiunii în cabinetul esteticianului și, cu siguranță, e pregătită să bată la ușile televiziunilor, precum sora ei cândva. Invitate în emisiunea Teo Show, cele două surori au fost luate la întrebări de amfitrioana emisiunii, Teo ironizând-o discret pe Andreea și sugerându-i că buzele mai mari nu sunt garanția încrederii în sine…

Fetelor, se vorbește în târg că tu, Andreea, ajunsă la apogeul celebrității tale ai, vrea să transferi o parte din celebritate asupra surorii tale, Lorena. (…) De ce toate astea dacă ea e timidă și nu anvizajează o carieră în televiziune? Crezi că, dacă ai buzele mai mari, te simți mai bine în pielea ta? Ce legătura are buza cu pielea? Sunt toate la fel, măi mamă, a spus Teo Trandafir.

Iată însă că Lorena nu a ținut cont de sugestiile lui Teo, schimbându-și lookul complet… Dacă va lucra la Meteo, așa cum și-ar fi dorit, sau va deveni asistentă de televiziune rămâne de văzut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton