Război total între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Iubita lui Alex Bodi s-a enervat și i-a transmis un mesaj tăios Biancăi

 Lupescu Anca
.

Între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex bodi, s-a iscat rapid un scandal.  Deși nimic nu a fost spus cu subiect și predicat, cele două „comunică' prin statusuri și își trimit săgeți reciproc. 

De curând, Bianca a numit-o pe Daria „scroafă cu aere de divă', postând o fotografie cu un porc îmbrăcat în haine roz. 

De data aceasta, Daria  i-a răspuns Biancăi printr-un mesaj care s-a vrut a fi mai degrabă o „învățătură'. 

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni lângă tine oameni care să mă urască împreună cu tine' a scris Daria Radionova, pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează din nou un cuplu, iar afaceristul și-a găsit liniștea în brațele rusoaicei Daria. 

Despre Daria s-a spus inițial că ar fi amanta lui Bodi, iar acum cei doi și-au confirmat relația în mod public. 

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună punct relației ar fi neînțelegerile dintre ei și faptul că nu sunt deloc compatibili. Cei doi au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow.

Recent, Bianca Drăgușanu a spus că „urmează a treia căsnicie', iar căsătoria cu Alex Bodi „nici nu se pune la socoteală'.

bianca-dragusanu-si-alex-bodi-4-711×1024-711×1024bianca-dragusanu-si-alex-bodi-4-711×1024-711×1024

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoase', a mărturisit Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton