Fostul soț al Elenei Băsescu face nuntă împărătească! Syda și turcoaica Sheila, pe ultima sută de metri cu petrecerea de jumătate de milion de euro

 Dumba Gabriela
.

La aproape patru ani de la divorțul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu, zis Syda, este gata să se însoare din nou. Și nu se uită la bani când vine vorba de femeia pe care o iubește acum! Peste jumătate de milion de euro va scoate din buzunar pentru nunta împărătească pe care i-o oferă logodnicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După mai bine de un an de relație, la sfârșitul acestei veri, Bogdan Ionescu și iubita sa turcoaică vor spune „DA' în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

Astfel, conform Antena Stars, pentru a-și uni destinele acolo unde merg doar milionarii, înconjurați de peisaje superbe, cei doi viitori soți vor scoate din buzunar doar pentru o cameră de cazare, peste 2.000 de euro, pentru trei zile. Acest lucru înseamnă că dacă nunta va fi una cu fast, unde vor participa cel puțin 100 de persoane, Syda va fi nevoit să scoată din buzunar cel puțin 200.000 de euro, potrivit Spynews.ro. Însă nimic nu este prea mult pentru cel mai important eveniment din viața unui cuplu. 

Dacă mai punem la socoteală că un bilet de avion până la locul cu pricina costă nu mai puțin de 650 de euro dus-întors de persoană, iar pentru inchirierea unei plaje și a unui restaurant de lux, îndrăgostiții vor scoate din buzunar alte 60.000 de euro. 

Însă, cel mai important lucru va fi rochia de mireasă care se va ridica mult peste așteptările tuturor și al cărei preț trece de 10 mii de euro. Totodată, verighetele vor costa alte zeci de mii de euro.

syda_iubita_2syda_iubita_2

Nu mai spunem de costumația mirelui, de ornamentele florale, aranjamentele, muzică. Costul unei astfel de nunți împărătești trece lejer de jumătate de milion de euro.

Dacă mai adăugăm și luna de miere, deja suma finală crește cu multe zerouri.

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais.

Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi', spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

Dacă vă întrebaţi cu ce se ocupă Sheila, cariera de mai bine de 15 ani în imobiliare este cartea ei de vizită.  

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016

În septembrie 2016, la patru ani de la nuntă, Elena Băsescu şi Syda au divorţat la notar, pe cale amiabilă, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună, fără restricții, asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

Cât despre avere, au spus surse apropiate familiei Băsescu pentru Libertatea, Elena şi Bogdan au decis să nu facă partaj şi să lase casa în care au locuit împreună, până acum, celor doi moştenitori.

EBa nu ar fi cerut pensie alimentară, ea fiind cea care a iniţiat actele de divorţ.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton