Selly, deranjat de gestul unui tânăr care i-a aruncat cu făină pe mașină: "Mi se pare o chestie de lipsă imensă de bun simț și chiar m-am enervat!"

 Cica Cristina
.

Cunoscutul vlogger Selly a trecut printr-un episod deranjant pentru el, pe când se afla în vacanță la munte: un tânăr a aruncat o pungă de făină pe capota bolidului de 70.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aflat într-o scurtă vacanță la munte, alături de Gami, colegul său de la 5Gang, Selly a avut parte de o întâmplare neplăcută. Este iubit de mulți tineri, însă din dorința de a ieși în evidență, unii dintre aceștia recurg la gesturi necugetate. A fost și cazul unui tânăr din grupul de zeci de copii care l-au așteptat pe Selly în fața hotelului pentru a face poze sau a vorbi cu youtuberul.

Citește și: Dieta Sandrei Bullock, la 55 de ani. Alimentele de care se ferește actrița pentru a nu se îngrășa:iată meniul ei zilnic!

Nu se cunosc clar motivele, cert este că din grup s-a aruncat o pungă cu făină pe capota autoturismului, fiind afectată vopseaua de pe bolidul de 70.000 de euro la care Selly ține atât de mult. Vloggerul recunoaște că s-a enervat la momentul respectiv: 'Bă, frate, am venit și eu în fața mașinii și văd acest grup de copii care, săracii, cred că n-au nici o vină… copiii, ei… Unul dintre ei a dat cu făină fix pe capota mea. Mi se pare o chestie de lipsă imensă de bun simț și chiar m-am enervat!… Și eu am oameni pe care nu-i suport în viața asta, dar niciodată n-aș da cu făină pe mașina cuiva!', a precizat Selly într-un vlog, vizibil deranjat.

Selly: „Nu țin minte să fi făcut vandalisme”

A doua zi, după ce a coborât de la cota 1.400, Selly a fost așteptat de același grup, numai că de data aceasta întâlnirea cu ei a decurs fără incidente.

Citește și:Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor România. Fanii au criticat-o aspru:'Îi plângea lumea de milă, dar…'

'Ce să mai zic, nu contează! Oricum, nu e ceva super-semnificativ dar voiam să zic așa, ca idee, că există mulți copii care au impresia că… gen, ca să iasă în evidență în grupul lor de prieteni, să fie băgați în seamă, fac dume d-astea, ceea ce mie mi se pare prost rău de tot.

Eu, în colectivul meu de prieteni, când am crescut, mulțumesc lui Dumnezeu, n-aveam retardisme d-astea, nu că nu eram și noi retardați, eram și noi. Dar eram retardați pe barba noastră, nu pe mașinile atluia, nu țin minte să fi făcut așa ceva… vandalisme, d-astea, nebunii!', a mai spus vloggerul referitor la incidentul petrecut.

Acesta nu este primul incident de care Selly are parte de când are mașina, un Mercedes CLS. În luna decembrie a anului trecut a fost implicat într-un accident de circulație. Trecuse numai o lună de când își luase permisul și el a suferit pentru ca a fost distrusă caroseria.

Citește și: Drama neștiută a prezentatoarei de știri Lavinia Petrea:„Medicul mi-a spus că sarcina este oprită din evoluție'

Selly-1Selly-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Meghan Markle a luat atitudine. Ce spune despre moartea lui George Floyd:„Îmi pare rău că trebuie să creșteți într-o lume în care încă există rasism'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton