Dana Rogoz, detalii emoționante despre momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară: "Am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad"

 Cica Cristina
.

Dana Rogoz se deschide și povestește cu lux de amănunte pe blog cum a decurs cea de-a doua naștere, vorbește despre recuperare și emoțiile trăite în plină pandemie de coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz își începe relatarea povestind despre emoțiile de dinaintea zilei celei mari. Și-a făcut testul pentru coronavirus, al cărui rezultat a fost negativ și totul a mers conform planului. Totuși, pe măsură ce momentul mult așteptat se apropia, grijile ca micuța să fie sănătoasă creșteau: „Și mai era și gândul că în acest moment important al familiei noastre voi fi singură… La 5:30 eram în fața spitalului. Vlad a făcut eforturi să rămână treaz pe drum, că să își poată lua la revedere de la mine. Ne-am îmbrățișat toți 3, am plâns, ne-am spus cât de mult ne iubim și ne-am despărțit cu greu. Am intrat în cortul de triaj și i-am spus cadrului medical de la intrare, cu o voce tremurândă, că: ‘Am venit să nasc‘.”

Citește și: Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița. Fotografia care a atras sute de comentarii:„A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine'

Dana Rogoz: „Mă rugam întruna să fie sănătoasă”

Dana Rogoz nu și-a putut stăpâni emoțiile când a sosit momentul de a intra în sala de nașteri, astfel că i-a solicitat asistentei numai câteva momente pentru a se aduna. Cu lacrimi în ochi, și-a sunat soțul pentru a primi încurajările de care avea nevoie.

Pe drumul până la sala aveam contracții neregulate, dar care îmi tăiau genunchii. Cred că pe la 8 m-au condus în sala. Tremuram din toate încheieturile, încă de dinainte de anestezie. (…) A început intervenția, eu tremuram în continuare, la un moment dat mi-a spus că urmează să iasă, am început să plâng și să mă rog întruna să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, și când i-am auzit strigătul…. aaaaaaaaaa…. ce moment de fericire! Extaz! Hohote de plâns de fericire că micuța mea s-a născut și e sănătoasă, că e un bebeluș de nota 10!„, a povestit Dana Rogoz pe blog.

Citește și: La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles:'Buzele tale au spus minciuni'

Dana Rogoz: „Emoțiile au fost mult mai mari”

Precum era de așteptat, întrucât nu i-a putut sta alături, soțul actriței s-a arătat extrem de îngrijorat pentru că nu a primit nicio veste vreme de câteva ore. Lia Elena s-a născut la ora 8:36, iar Radu a primt vești abia în jurul orei 10. „I-am dat veștile bune, l-am liniștit și am plâns – IAR – amândoi, de fericire. Da, am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad. Dat fiind tot contextul, emoțiile au fost mult mai mari

Următoarele trei zile, Dana Rogoz le-a petrecut la spital. Cataloghează drept minunate momentele petrecute singură, alături de fiica sa. A avut suficient timp pentru a privi, a o descoperi.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita:„Veștile nu sunt îmbucurătoare'

Dana Rogoz: „M-am dat jos din pat a doua zi dimineață”

Dana Rogoz a povestit și despre perioada de recuperare după cezariană, despre care spune că a fost ușoară, la fel cum a fost și după prima naștere: „Cât privește recuperarea după cezariană, pot spune că a fost la fel de ușoară că la Vlad. Sigur că mai aveam dureri, dar m-am ambiționat să le depășesc și să mă concentrez pe minunea din brațele mele. M-am dat jos din pat a doua zi dimineață, când mi s-a recomandat, fiind ajutată la început de cadrele medicale ale spitalului. Dar deja în a două parte a zilei mă puteam mișca singură prin salon, puteam să mă spăl, să mă schimb, dar și să am grijă de bebelina, care dormea lângă patul meu”.

Pe perioada internării a avut parte și de o surpriză emoționantă, când Radu și Vlad au decis să vină până în fața spitalului numai pentru a-i transmite cât de mult o iubesc.

Ziua externării a coincis cu anivesarea a 16 ani de relație cu Radu, moment în care au celebrat cum se cuvine.

Citește și: Chris Trousdale a murit din cauza noului coronavirus. Fostul membru al Dream Street avea 34 de ani:„A fost o lumină pentru mulți oameni'

Dana-Rogoz-3-1Dana-Rogoz-3-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton