Rapperul P. Diddy este starul cu cele mai mari venituri în ultimul an. Ce sumă fabuloasă a câştigat!

 Florentina Liutic
.

Revista Forbes a publicat topul anual al vedetelor cu cele mai mari venituri în ultimul an, iar prima poziţie este ocupată de rapper-ul P.Diddy.

 

Pe parcursul ultimului an, acesta a reuşit să-şi mărească averea cu 130 de milioane de dolari, bani obţinuţi din muzică, dar şi datorită  afacerilor profitabile pe care le-a făcut. Acesta a vândut o treime din compania sa de modă, obţinând nu mai puţin de 70 de milioane de dolari.

 

Pe poziţia a doua s-a clasat Beyonce care a reuşit să strângă 105 milioane de dolari , bani care provin în special din încasările pentru turneul „Lemonade'. Însărcinată cu gemeni, artista a avut o perioadă în care a lăsat cariera deoparte, concentrându-se asupra vieţii personale.

 

Pe locul al 3-lea în topul Forbes a reuşit să urce scriitoarea britanică J.K. Rowling, care a câştigat anul trecut 95 de milioane de dolari. Aceasta a dat o nouă lovitură cu ultima ei carte, „Harry Potter and The Curse”, care s-a vândut în 4 milioane şi jumătate numai în Marea Britanie.

 

Locurile 4 şi 5 sunt ocupate de Drake şi fotbalistul Cristiano Ronaldo, cu 94, respectiv 93 de milioane de dolari.

 

Taylor Swift era anul trecut pe prima poziţie datorită albumului „1989' şi turneului fenomenal pe care l-a făcut , însă acum artista s-a prăbuşit efectiv în topul Forbes, plasându-se doar pe locul 44.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton