Leo Messi, Luis Suarez și Cesc Fabregas, vacanță de neuitat în Ibiza alături de copii și iubite. Așa arată partenerele lor în costum de baie!

 Popescu Alexandra
.

Cei mai celebri fotbaliști profită și ei de vacanță, în sfârșit. Leo Messi, Luis Suarez și Cesc Fabregas și-au scos iubitele și copiii la plimbare cu iahtul și s-au distrat împreună în Ibiza.

Sporturi pe apă, plajă, distracție și multă bună dispoziție, așa a arătat o zi din vacanța celebrilor fotbaliști în Ibiza. Leo Messi și-a luat iubita, pe Antonella Roccuzzi, și cei doi copii și împreună cu colegul său de la Barcelona, Suarez, și Fabregas de la Chelsee au petrecut momente de neuitat pe iaht.

Dacă Messi și  fiica sa s-au plimbat cu jetscki-ul pe apă, Fagregas a fost mai fricos și nu a vrut să se aventureze în apele cristaline ale mării, așa că a preferat să îi țină companie iubitei sale, Daniella.

Fetele, în schimb, au profitat de soare așa că au stat la plajă și au făcut baie în mare pe rând, însă nu au stat mult în apă. Ce mai putem spune este că toate au arătat senzațional în costum de baie și nu s-au sfiit deloc să își arate formele voluptoase.

Leo MessiLeo Messi

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Shakira nu va merge la nunta lui Messi. Motivul este incredibil! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton