Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

 Laciu Andreea
.

Ramona și Monica Gabor au stat la distanță în ultimii doi ani. Nici nu este de mirare, dacă ținem cont că în 2020 s-a declanșat pandemia. Acum, surorile Gabor s-au bucurat de reîntâlnire în Dubai, capitala luxului. Au postat mai multe fotografii pe internet, spre marea bucurie a fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a stat atât de mult departe de sora ei, Monica s-a urcat în avion și s-a bucurat de fiecare clipă petrecută alături de Ramona. Cele două surori au ajuns să aibă o viață în lux, în două țări complet opuse, atât ca poziționare, cât și din punct de vedere cultural.

„Atât de multă dragoste în seara asta', a scris Ramona Gabor lângă una dintre imagini. Monica parcă nici nu a îmbătrânit vreun an. Pare să aibă chipul de puștoaică, semn că viața alături de Mr Pink îi priește. Cel mai probabil, o ajută și faptul că își are acum fiica alături.

columbeanucolumbeanu

Ramona și Monica Gabor, reîntâlnire după 2 ani

Când s-a măritat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era o puștoaică de 18 ani din Bacău, cu un trecut nu tocmai onorabil și pe care milionarul, pe atunci, de la Izvorani, a adus-o în lumea bună din Capitală. Anii au trecut și Iri nu mai este milionar și nici Monica o puștoaică inocentă, ci o doamnă serioasă, de 32 de ani, care a răzbit peste Ocean.

Recent, Monica Gabor a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktoria Pashusta, cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Imaginile au apărut pe pagina de Instagram a fotografului și se poate observa cât de mult s-a schimbat Monica de când nu mai este în atenția tabloidelor din România.

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum: „Încă mai…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte: „L-am iertat’

Cum s-a transformat Monica Gabor

Monica Gabor pare să se fi maturizat și s-a transformat, la cei 32 de ani ai săi, într-o femeie matură, total diferită de adolescenta zbuciumată plecată din Bacău. Nimic nu o mai leagă de țară, după ce tatăl ei s-a stins și el anul acesta.

A apărut în atenția lumii când nici nu-și dăduse Bacalaureatul. Avusese o viață nu tocmai ușoară până atunci, în ciuda vârstei fragede, iar Irinel a fost cu adevărat salvatorul în armură strălucitoare, care i-a schimbat viața. A adus-o în vila lui impozantă din Izvorani și i-a oferit un stil de viață despre care Monica citise doar în reviste și văzuse în filme.

S-au căsătorit când ea a împlinit 18 ani, au devenit și părinții unei fetițe, Irina, dar în 2011 au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton