De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează: "Nu e de joacă"

 Cica Cristina
.

Cătălin Bordea a anunțat că urmează să lipsească două zile din platoul Xtra Night Show, de la Antena Stars. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate și va fi operat. Ce i s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea este mereu optimist și cu zâmbetul pe buze. De data aceasta, a avut de făcut un anunț mai puțin pozitiv. Actorul a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea Xtra Night Show, unde ne-am obișnuit să-l vedem seară de seară.

După ce Paula Chirilă a întâmpinat probleme serioase de sănătate și a fost luată cu ambulanța din platou se pare că acum Cătălin Bordea va fi cel care va avea nevoie de îngrijiri medicale.

Catalin-Bordea-se-opereaza-1Catalin-Bordea-se-opereaza-1

Cătălin Bordea lipsește de la emisiune pentru a se opera

Cătălin Bordea nu li se va alătura lui Dan Capatos câteva zile, pentru ca fi supus unei intervenții chirurgicale. În stilul caracteristic, a făcut haz de necaz. A mărturisit că suferă de hemoroizi și va face o operație care să-l scape de durerile ce i-au dat bătăi de cap în ultima vreme, a spus el la Antena Stars.

Cătălin Bordea s-a arătat optimist și susține că nu îi este deloc frică de ceea ce va urma.

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor:a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Citește și: Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani.Cum s-au distrat în Dubai

Cătălin Bordea a avut COVID-19

Aceasta nu va prima dată când Cătălin Bordea va lipsi din emisiune. Actorul a mai fost absent o perioadă, după ce s-a infectat cu COVID-19. A contractat noul coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu virusul din China! La acel moment a stat două săptămâni în izolare.

Cătălin Bordea a avut o formă ușoară, nu a avut complicații, însă a resimțit o stare acută de oboseală.

„Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi', a povestit Cătălin Bordea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton