De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec: "Oamenii nu se schimbă"

 Cica Cristina
.

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele artistului grec Nikos Papadapoulos. După numeroase mariaje eșuate cu Silviu Prigoană, însă, se pare că vedeta nu mai vrea să audă momentan de căsătorie. A explicat și motivele care stau în spatele acestei decizii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut trei ani deja de când Adriana Bahmuțeanu se cunoaște cu artistul grec Nikos Papadapoulos. Cei doi și-au consolidat relația și par să se înțeleagă foarte bine. Cu toate că mulți s-ar aștepta ca cei doi să pășească curând în fața altarului, se pare că Adriana nu ar avea nici un gând să se să căsătorească prea curând cu cel care i-a furat inima.

Adriana Bahmuțeanu a avut o relație tumultoasă cu Silviu Prigoană, tatăl copiilor lor. Au ajuns de șapte ori în fața ofițerului stării civile și tot de atâtea și la divorț! Singurul lucru pe care cei doi îl mai au în comun astăzi sunt copiii, care în prezent sunt în grija omului de afaceri.

Adriana-Bahmuteanu-iubit-1Adriana-Bahmuteanu-iubit-1

Adriana Bahmuțeanu: „Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră”

Cu toate că totul merge ca pe roate în actuala relație, Adriana Bahmuțeanu pare că nu ia în calcul deloc o nouă căsnicie.

„Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă!

Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!.

Citește și: De 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris!Ce proces vor avea în 2021

Citește și: Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'

Citește și: Divorțați, dar împreună!Connect-R și Misha au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Adriana Bahmuțeanu: „Important este să te lași purtat de val”

Cu altă ocazie, întrebată dacă are planuri de nuntă, răspunsul Adrianei Bahmuțeanu a fost neașteptat.

‘Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri.’, a precizar Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal!

Cât de pregătită e Adriana Bahmuțeanu să spună din nou „DA'

Vedeta nu respinge ideea unui nou mariaj, dar nici nu se arată extrem de încântată de idee. Este de părere că nu un act unește două persoane, iar atunci când vine vorba despre o căsătorie Adriana știe, cu siguranță, că e „mai mult bătaie de cap'.

‘M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane‘, a mai spus Adriana Bahmuțeanu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton