Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă iubită: "Eu nu l-am cunoscut niciodată" / Ce spune despre o nouă relație

 Raiciu Adriana
.

Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă iubită. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși aveau planuri de viitor împreună. Prezentatorul de televiziune chiar o ceruse în căsătorie, însă lucrurile s-au complicat pe parcurs. Acum, Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă relație, iar asistenta TV a reacționat! Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au decis să meargă pe drumuri separare, chiar dacă plănuiau să facă nunta. Vedeta de televiziune chiar a fost cerută în căsătorie de fostul ei partener, în timp ce se aflau într-o vacanță de vis, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pe parcurs. Astfel, Ramona Olaru și prezentatorul, după mai multe certuri și împăcări, au pus punct relației.

aisstenta-tv-ramona-olaru-1024×683-1aisstenta-tv-ramona-olaru-1024×683-1

În urmă cu ceva timp, s-a aflat că fostul iubit al Ramonei Olaru și-a refăcut viața. A fost surprins în compania unei domnișoare, despre care se spune că ar fi colega lui. Iată cum a reacționat asistenta TV când a aflat de noua relație a lui Cătălin Cazacu!

Citește și: 'Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cine este și cum arată tânăra

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: „Mergem la mormânt cu…'

Citește și: Dana Războiu a rămas cu sechele, după 17 ani de televiziune: „Cred că e foarte mult mercur acolo. Mulți colegi au făcut boli grave’

Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă iubită

Contactată de jurnaliști, Ramona Olaru a fost extrem de discretă. Când a fost întrebată de fostul iubit, vedeta a spus că, de fapt, nu știe cine este.

„Nu știu cine e Cătălin', a fost prima declarație făcută de Ramona Olaru.

Totuși, vedeta a mai ținut să sublinieze că este o femeie singură acum și se bucură din plin de această perioadă.

„Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită', a declarat Ramona pentru FANATIK.

Cât despre faptul că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, și-a refăcut viața, vedeta TV a spus doar atât: „Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit'. 

Ce spune Ramona Olaru despre o nouă relație

În încheiere, aceasta a mărturisit că nu se gândește să-și refacă viața la momentul actual, întrucât nu se simte pregătită pentru o nouă relație.

„Am văzut că s-au făcut tot felul de speculații, că a scris presa. Îți dai seama că am și eu admiratorii mei. Eu primesc flori de la admiratori. Sunt bărbați care încearcă să mă cunoască.

Ce vină au florile? Am mai zis, sunt o femeie singură de două luni și sunt foarte bine. Nu sunt pregătită acum pentru o nouă relație', a mai mărturisit Ramona Olaru pentru sursa menționată anterior.

sursă foto- Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton