"L-am simțit cum se freacă de mine". Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023

 Raiciu Adriana
.

Bianca Patrichi și DOC au devenit extrem de apropiați la Survivor 2023, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva e vorba de mai mult între ei. Însă, în ediția de seara trecută, concurenta din echipa Faimoșilor a izbucnit. Gestul făcut de cântăreț a scos-o din sărite pe tânara coregrafă și a reacționat dur! Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Patrichi și DOC au devenit imediat prieteni la Survivor România și s-au ajutat reciproc. Însă, în ediția de seara trecută, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi concurenți din echipa Faimoșilor și-au aruncat cuvinte grele, iar tânara coregrafă s-a arătat dezamăgită de atitudinea colegului ei.

bi1bi1

„Am fost și încă sunt afectată de jocul ăsta și mi-au zis colegii că DOC râdea. Mi se pare foarte urât. Mă doare pentru că am crezut că e altfel, dar nu este. Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord', a spus Bianca, în cadrul competiției.

Citește și: „Este tot timpul pupată de el, a fost o conexiune de la început'. Doc și Bianca Patrichi sunt acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Citește și: Mihai Zmărăndescu, scandal cu Robert Moscalu la Survivor 2023. Faimosul i-a adresat cuvinte dure și gesturi obscene: „Ești leșinat! Nu te pune cap în cap cu mine’

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: „Mergem la mormânt cu…'

Citește și: Dana Războiu a rămas cu sechele, după 17 ani de televiziune: „Cred că e foarte mult mercur acolo. Mulți colegi au făcut boli grave’

Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023

Totodată, Bianca Patrichi s-a simțit jignită de gestul făcut de DOC. Mai exact, cântărețul a stat destul de aproape de spatele ei la jocul de recompensă, însă imaginile cu momentul au fost difuzate doar pe Voyo.

„La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r.: aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC', a mărturisit Bianca.

Doc și Bianca Patrichi, acuzați că au o relație prea apropiată la Survivor 2023

Încă de la începutul competiției, cei doi Faimoși ar fi avut o relație extrem de apropiată, lucru pe care l-ar fi observat coechipierii lor. Aceștia ar fi petrecut destul de mult timp împreună și între ei chiar ar fi existat câteva gesturi de afecțiune. 

„Bianca este tot timpul pupată de Doc, tot timpul, tot timpul. Și fizic și moral și cum vrei tu’, a spus Remus.

„Dar în ce sens, zice că e bună pe traseu?’, a spus Carmen.

„A fost o conexiune de la început. Ajung să cred că este influențată de Doc’ spune și Ștefania, iar Remus a continuat spunând: „Nu a fost o conexiune, așa face și cu Crina acum’.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton