Cum a cucerit-o Virgil Șteblea pe Adelina Pestrițu: „Nu s-a lăsat până nu mi-a demonstrat că el poate fi tatăl copilului meu” / Ce îi reproșează în vacanțe

 Ifrim Georgiana
.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de șase ani. În 2018, aceștia au devenit părinții unei fetițe superbe, iar la un an distanță și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. În mai multe rânduri, bruneta a recunoscut că mariajul ei nu este perfect, însă cei doi parteneri au ajuns să-și cunoască limitele și vorbesc deschis despre lucrurile care îi nemulțumesc. Recent, Adelina Pestrițu a spus cum a fost cucerită de soțul ei și ce calități au atras-o la acesta. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu consolidat și discret. De mai mulți ani, bruneta s-a retras din lumina reflectoarelor și are o carieră prosperă în calitate de creator de conținut. Bruneta a fost întotdeauna rezervată cu privire la viața personală și a preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. În urmă cu puțin timp, vedeta recunoștea că mariajul ei nu este lipsit de discuții în contradictoriu, însă cei doi soți reușesc întotdeauna să ajungă la un numitor comun.

ad12ad12

Recent, Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre modul în care acesta se împacă cu statutul de persoană publică. Potrivit acesteia, Virgil Șteblea este o persoană mai discretă și nu îi place să-și expună viața privată pe rețelele de socializare, însă cei doi au reușit să balanseze lucrurile în relația lor.

Citește și: Ce a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei, Zenaida, la împlinirea vârstei de 36 de ani: 'A fost cel mai frumos cadou'

Citește și: Adelina Pestrițu a dus-o pe fiica ei, Zenaida, la Moș Crăciun, în Laponia: „Nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede”

Citește și: Actrița Natașa Raab, diagnosticată cu Parkinson, este de negăsit. Florin Zamfirescu e îngrijorat pentru ea: „Am tot sunat-o, dar nu răspunde”

Citește și: „Sunt singură din toate punctele de vedere…”. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Cum a cucerit-o Virgil Șteblea pe Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu Virgil Șteblea și despre calitățile care au atras-o la acesta. Chiar dacă mai au parte de conflicte, cei doi soți și-au învățat limitele și își acordă spațiul și timpul de care au nevoie. Încă de la primele întâlniri, bruneta a remarcat că tatăl fiicei ei este un familist convins, iar Virgil Șteblea a făcut toate eforturile pentru a-i demonstra acest lucru.

„Corect. Avem ochii verzi amândoi și așa îi are și Zeny. E un om bun și familist. A știut să mă cucerească și nu s-a lăsat până nu mi-a demonstrat că el poate fi tatăl copilului meu. Amândoi avem defecte, nu suntem perfecți, dar după 6 ani de relație ne cunoaștem și respectăm limitele', a susținut bruneta, potrivit avantaje.ro.

Cum se raportează Virgil Șteblea la cariera Adelinei Pestrițu

Statutul de persoană publică presupune multe sacrificii, lucru pe care îl confirmă și Adelina Pestrițu. Atunci când merg în vacanță, Virgil Șteblea este cel care îi face poze brunetei, lucru care poate provoca mici tensiuni între ei. În restul timpului, vedeta este ajutată de un fotograf profesionist, angajat la insistențele partenerului ei de viață.

„Depinde din ce perspectivă privim lucrurile, dar cel mai des îmi spune să-mi iau fotograful și în vacanță, nu doar acasă. Îl stresez cu pozele și nu cred că situația se va schimba prea curând. Dacă i-a trebuit soție influencer, să se descurce', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce compliment a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei

De câțiva ani, Adelina Pestrițu evită să-și expună fiica pe rețelele de socializare. De curând, vedeta a împlinit 36 de ani, iar Zenaida i-a dăruit o scrisoare în care i-a transmis cât de mult o iubește. Vedeta spune că micuța i-a făcut și cel mai frumos compliment de până acum, reușind s-o emoționeze puternic.

„De la Zeny. Mi-a spus când ne-am trezit „Bună dimineața, mami frumoasă!’ Mă emoționează tot ce vine din partea ei', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton