VIVA! Shopping with Stars: vedetele s-au răsfățat în luna femeii cu o sesiune de cumpărături, în ParkLake Shopping Center

 Miniosu Alexandra
.

VIVA! Shopping with Stars. Luni, pe data de 6 martie, a avut loc prima ediție Viva Shopping with Stars 2023. Evenimentul s-a desfășurat în ParkLake Shopping Center și a adunat la un loc unele dintre cele mai tari vedete din România, din diferite domenii de activitate. Acestea s-au bucurat de o sesiune de cumpărături binemeritată, căci doar este luna femeii! Iată cum s-au răsfățat la shopping!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La fel ca în anii trecuți, VIVA! Shopping with Stars a avut loc în ParkLake Shopping Center, în București. Prima ediție din acest an a debutat în forță, luni, 6 martie, cu o sesiune de cumpărături la care au participat numeroase vedete din showbiz-ul autohton. Acestea au avut parte de un răsfăț pe cinste chiar în luna femeii, cumpărăturile făcându-le să radieze de fericire.

alina-sorescu-26alina-sorescu-26

Așa cum ne-au obișnuit și în edițiile anterioare, vedetele au venit îmbrăcate în ținute lejere, dar în același timp la modă, pentru a onora invitația la evenimentul VIVA! Shopping with Stars, de pe 6 martie 2023. În total, 15 staruri din showbiz au dat iama în magazine și au admirat, probat și și-au cumpărat produsele preferate. Evenimentul a reprezentat un mare motiv de bucurie, având în vedere că luna martie este și luna în care sărbătorim femeile și mamele.

Citește și: Anna Lesko a avut scolioză și a urmat un tratament dureros: 'Eram terminată. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să…'

Citește și: Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: „Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință”

Citește și: Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

Citește și: „Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă”. Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor

VIVA! Shopping with Stars: vedetele s-au răsfățat în luna femeii cu o sesiune de cumpărături, în ParkLake Shopping Center

Vedetele cu care ne-am întâlnit la cumpărături, la VIVA! Shopping with Stars, au fost Bella Santiago, Otilia Billionera, Gabriela Cristea, Luminița Anghel, Flavia Mihășan, Doinița Oancea, Sanda Ladoși, Nico, Iuliana Marciuc, Oana Ioniță, Alina Sorescu, Paula Chirilă, Tily Niculae, Cesima Nechifor și Ozana Barabancea. Starurile au venit pline de energie, având în vedere că le aștepta o sesiune lungă de shopping.

Vedetele noastre noastre și-au concentrat atenția atât pe haine, cât și pe pantofi și accesorii. Alina Sorescu a pus ochii și pe curele și pălării, iar colega ei de breaslă, Ozana Barabancea, a admirat mai multe perechi de încălțăminte, cu toc și fără toc. La final, toate au fost mulțumite de produsele achiziționate, având în vedere zâmbetele lor largi pe chip și sacoșele pline de cumpărături.

La fel ca în fiecare an, după ce s-au distrat printre rafturile magazinelor, clătindu-și ochii cu cele mai în vogă piese, ne-am întâlnit cu cele 15 invitate la panou, pentru câteva imagini de colecție. Starurile ne-au arătat ce și-au cumpărat, iar produsele au fost variate, având în vedere că gusturile diferă de la o persoană la alta.

Gift Card-ul ParkLake Shopping Center!, cea mai bună alegere pentru tine și cei dragi

De asemenea, evenimentul VIVA! Shopping with Stars din ParkLake Shopping Center, prietenul nostru de nădejde, a fost și un prilej de a sta de vorbă cu vedetele. Starurile ne-au vorbit deschis despre diferite subiecte din viața lor, fie că ne referim la viața personală sau cea personală.

Partenerul nostru, ParkLake Shopping Center, a lansat Gift Card-urile personalizate- un obiect dedicat celor care au totul, dar totuși le mai lipsește ceva. Există mai multe variante din care putem alege în funcție de eveniment sau ocazie și pot fi oferite într-un ambalaj extrem de elegant, mesajul din interior fiind amprenta pe care chiar tu o poți pune asupra cadourilor pentru cei dragi.

GiftCard-urile se pot achiziționa de la biroul de informații din centrul comercial, iar valoarea este aleasă de cumpărător, din variantele: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Love Gift Card este dedicat persoanelor față de care vrei să îți arăți dragostea, Happy Gift Card este conceput special pentru aniversări, Thanks Gift Card pentru persoanele cărora nu știi să le mulțumești, iar Joy Gift Card este pentru persoanele care, așa cum spune și numele, sărbătoresc mari bucurii. Pentru sărbători, putem alege Christmas Giftcard, iar pentru doamnele din viața noastră, Spring Gift Card este alegerea perfectă de 1 sau 8 martie!

Mulțumim sponsorului ParkLake Shopping Center.

Sursă foto: Eli Driu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton