Horoscop 9 martie 2023. Două zodii au noroc la bani

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de vești bune și productivitate pentru majoritatea zodiilor. Taurii se concentrează pe dezvoltarea personală, Racii își schimbă situația financiară, iar Scorpionii sunt nostalgici. Iată ce au pregătit astrele pentru zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 martie 2023. Berbec

Astăzi, Berbecii se simt puternici și încrezători în capacitățile lor. Această energie îi ajută să ducă la bun sfârșit sarcinile și proiectele în lucru, iar relațiile cu cei din jurul lor decurg cât se poate de bine.

Horoscop 9 martie 2023. Taur

Taurii sunt preocupați de dezvoltarea lor personală și de latura spirituală astăzi. Nativii vor încerca să progreseze pe toate planurile, iar rezultatele apar mai repede decât se aștepată. Schimbarea lor de perspectiva îi va ajuta să ajungă acolo unde aspiră.

Horoscop 9 martie 2023 Gemeni

Gemenii au un nivel crescut de energie și sunt gata să cucerească lumea. În sfera amoroasă, nativii care nu se află într-un parteneriat au toate șansele să-și găsească jumătatea. Astrologii îi îndeamnă să fie atenți la semnalele din jurul lor.

Horoscop 9 martie 2023. Rac

Astăzi, Racii au noroc la bani. Nativii ar putea să-și schimbe considerabil situația financiară, fie că este vorba despre o moștenire sau un bilet la loto. Astrologii le recomandă acestora să fie cumpătați și să nu facă excese de nicio natură în această perioadă.

Citește și: Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă iubită: „Eu nu l-am cunoscut niciodată” / Ce spune despre o nouă relație

Citește și: „L-am simțit cum se freacă de mine”. Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023

Citește și: Cum a cucerit-o Virgil Șteblea pe Adelina Pestrițu: „Nu s-a lăsat până nu mi-a demonstrat că el poate fi tatăl copilului meu' / Ce îi reproșează în vacanțe

Citește și: Ce se întâmplă cu partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță: „Ea a aplicat mai multe strategii prin care să…'

Horoscop 9 martie 2023. Leu

Astăzi, Leii sunt favoriții astrelor. Nativii o duc excelent pe toate planurile și nimic nu le poate compromite starea de bine. Deși începutul de săptămână a fost anevoios, lucrurile se schimbă în bine pentru aceștia.

Horoscop 9 martie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi încărcată de conflicte. Nativii s-ar putea simți depășiți de volumul de sarcini de la locul de muncă, motiv pentru care și calitatea muncii lor va avea de suferit. Aceștia ar putea primi câteva reproșuri din partea superiorilor, însă astrologii le recomandă să gestioneze situațiile cu calm.

Horoscop 9 martie 2023. Balanţă

Astăzi, Balanțele o duc excelent la capitolul dragoste. În această perioadă, nativii radiază de fericire datorită unei noi povești de iubire. Astrologii le recomandă să renunțe la precauția excesivă și să se lase purtați de sentimente.

Horoscop 9 martie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt nostalgici. Nativii suferă după o persoană din trecutul lor și își doresc să se reconecteze cu aceasta. Astrologii îi îndeamnă să ia o decizie fermă și să nu facă nicio mișcare până când nu sunt pregătiți să-și asume consecințele faptelor lor.

Horoscop 9 martie 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorilor le merge bine pe partea financiară. Nativii ar putea primi un bonus consistent la locul de muncă sau ar putea obține un profit dintr-un proiect personal.

Horoscop 9 martie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de conflicte și tensiuni în relația cu partenerul de cuplu. Nativii ar putea avea parte de câteva reproșuri legate de atitudinea lor din ultima perioadă, așa că este momentul prielnic să facă niște schimbări. Nu uitați: cu o floare nu se face primăvară!

Horoscop 9 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii s-ar putea simți contrariați cu privire la sentimentele lor. Poate fi vorba despre apariția unei persoane speciale în viața lor, însă momentul nu este tocmai potrivit. Astrologii le recomandă să nu sară direct la concluzii.

Horoscop 9 martie 2023. Peşti

Peștii au o dispoziție foarte bună și petrec majoritatea timpului în compania prietenilor sau a familiei. Nativii au nevoie de momente de relaxare, având în vedere stresul acumulat în ultima perioadă. Weekendul se anunță plin de veselie pentru aceștia.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton