De ce renunță Florin Călinescu la televiziune și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „Întodeauna am fost un animal liber”

 Ifrim Georgiana
.

În vara anului 2021, Florin Călinescu a anunțat că și-a dat demisia de la Pro TV, motivând că situația s-a schimbat în trust, după plecarea lui Adrian Sîrbu. Ulterior, actorul și-a lansat propria emisiune, intitulată „Florin Călinescu Show', însă după doar două luni de difuzare, aceasta a fost scoasă din grilă. În prezent, prezentatorul TV pregătește un show online și a făcut primele declarații despre noul lui proiect. Cunoscutul actor nu va mai putea fi urmărit pe micul ecran în viitorul apropiat, căci renunță la aparițiile televizate. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De când a demisionat de la Pro TV, Florin Călinescu și-a schimbat radical stilul de viață, s-a mutat la țară și a întreprins mai multe proiecte personale. Actorul și-a lansat propria emisiune, pe Prima TV, însă formatul a avut o durată scurtă de viață, de numai două luni. Acum, fostul jurat de la „Românii au talent' va lansa o emisiune online, care se numește „OnlyFanz – Corabia nebunilor'. Mai mult, Florin Călinescu a anunțat că pregătește și un podcast în toată regula, așa că o mare parte din timp și-l dedică acestor proiecte.

flo5flo5

În mai multe rânduri, Florin Călinescu a spus că nu s-ar întoarce la Pro TV, motivând că nu mai are nici timp, dar nici energie pentru un astfel de proiect. Actorul și-a justificat plecarea de la „Românii au talent' prin schimbările care s-au produs la canalul de televiziune în acea perioadă.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu: „Mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta: e băiatul lui…'

Citește și: Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu vrea să mai audă de Românii au Talent: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva”

Citește și: Ce se întâmplă cu partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță: „Ea a aplicat mai multe strategii prin care să…'

Citește și: Denis Roabeș va deveni tată prima oară. Soția artistului este însărcinată

De ce renunță Florin Călinescu la televiziune

Florin Călinescu spune că nu s-ar mai întoarce pe micul ecran decât în calitate de invitat sau actor într-un film. Din 2015 până în 2021, actorul a fost jurat al emisiunii „Românii au talent' și refuză categoric să se mai implice într-un astfel de proiect. Având în vedere faptul că urmează să lanseze o emisiune online, se pare că prezentatorul TV nu mai are timp pe care să și-l dedice aparițiilor televizate.

„Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film. Pentru că nu mai vreau să mă mai duc la ședințe, la nebunii etc', a susținut actorul, potrivit click.ro.

De ce a plecat Florin Călinescu de la Pro TV

Florin Călinescu a făcut noi afirmații despre plecarea lui de la „Românii au talent'. Actorul susține că a fost privat de libertatea profesională, motiv pentru care nu mai avea același randament la locul de muncă.

„Întodeauna am fost un animal liber și, atunci când am constatat că ai mei colegi de trust, oricare ar fi el, sunt la stăpân, am rupt lanțul și am plecat. Eu nu am făcut niciodată diferența că sunt cu un contract, că nu am avut niciodată contract strict de muncă, ca și angajat… Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general', a continuat acesta.

Unde s-a mutat Florin Călinescu

Florin Călinescu spune că nu s-a mutat din București, ci își schimbă domiciliul în funcție de priectele pe care le are în desfășurare.

„Nu m-am mutat de tot nici în Bucureşti, nici altundeva. Sunt timișorean, mă simt în emigrație de vreo câteva zeci de ani. Pentru că am mai multe de „coteţe”, în funcție de preocupări. Când am de dat la găini, mă duc la găini, când de scris, mă duc la scris și tot așa. Am casă și în București, și la țară, am și la Brașov, la Mediaș, Timișoara… Depinde unde ajung', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton