Raluca și Walter Zenga divorțează! Primele declarații ale antrenorului: "Am depus deja actele. Nu o mai recunosc pe soția mea"

 Lupescu Anca
.

Walter și Raluca Zenga s-ar fi despărțit și ar urma ca aceștia să divorțeze. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat oficial informația, gesturile făcute de cei doi vorbesc de la sine. Zvonurile cu privire la divorțul lor au apărut de mai mult timp în spațiul public, însă nici Walter, nici Raluca, nu le-au confirmat. Acum, antrenorul a făcut primul gest care spune totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Walter Zenga a făcut declarații despre divorțul de Raluca, confirmând informația potrivit căreia cei doi nu mai sunt împreună și urmează să se separe pe cale legală.

Antrenorul spune că nu mai formează un cuplu cu Raluca de ceva timp și îi reproșează faptul că s-a schimbat.

Walter Zenga: „Nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături 14 ani'

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc !', a spus Walter Zenga pe pagina de Instagram, marți seara.

După 17 ani de dragoste, se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc, motiv pentru care Walter Zenga ar fi depus deja actele de divorț în Dubai, potrivit Fanatik.ro.

Faimosul antrenor a părăsit căminul conjugal, s-a mutat singur într-un apartament de lux din Dubai, angajându-și și o echipă de avocați.

zenga0zenga0

Walter Zenga, într-o relație „complicată'

Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram, iar antrenorul a postat un mesaj care este destul de clar.

Apropiații cuplului spun că ar fi vorba despre distanța dintre ei și lipsa comunicării.

Mai mult, Raluca era mai mereu plecată în diferite excursii pentru promovarea blogului personal de călătorii, în locații exotice ca India, Sri Lanka sau Africa, unde nu și-a luat aproape niciodată soțul.

Raluca Zenga se afișează pe Instagram mai mult singură sau împreună cu copiii ei, iar cei care îi văd profilul pentru prima oară nici nu se gândesc că femeia ar avea o relație.

Ea a avut la un moment dat o intervenție în care a clarificat că nu este despărțită de soțul ei, ci pur și simplu măsurile de restricție anti-COVID-19 îi împiedică să fie împreună.

Oficial Walter și Raluca Zenga divorțează cu acte în regulă! După 17 ani de iubire, Zenga s-a mutat singur în Dubai. Ce-și reproșează cei doi. Exclusiv

Walter Zenga: „Nu e ca în prima zi, dar e o relație care a rezistat la mai multe cutremure'

În august, Walter Zenga recunoștea că mariajul lui a trecut prin situații dificile, însă se mândrea cu faptul că cei doi au reușit să își rezolve problemele și să treacă peste obstacole.

Îmi place să spun că e o relație minunată pentru că după 17 ani e la fel, nu ca în prima zi, dar din punctul meu de vedere e o relație care a rezistat la mai multe cutremure, în fața multor situații negative, am stat mereu împreună și am rezolvat mereu problemele împreună. Așa trebuie să fie o familie! Din punctul meu de vedere, pe viitor va fi mult mai bine decât e acum pentru că vom crește mereu.

Secretul este sprijinul pe care  i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă, pentru tot, înțelegem relația la distanță, înțelegem și gelozia să ne respectăm reciproc, normal că mai avem și momente negative, pentru că așa se mai întâmplă în viață, dar  17 ani împreună sunt ceva  incredibil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să o cunosc pe Raluca și să avem această relație de durată împreună!„, a declarat Walter Zenga.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton