Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite. Ce meserie a avut înainte să apară la TV

 Lupescu Anca
.

Amalia Bellantoni a făcut senzație la Chefi la Cuțite. Sicilianca, așa cum i-a rămas porecla, i-a enervat pe chefi la culme, dar și pe ceilalți concurenți din echipa ei și din celelalte echipe. Cu toate astea, Amalia a reușit să rămână destul timp în concurs, asta pentru că a învățat bucătărie de la soțul ei, care este chef. Pentru că au împreună un restaurant în București, Amalia Bellantoni chiar se pricepe la gătit, atât românește, cât și în stil sicilian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar. Românca este căsătorită cu un bucătar sicilian, alături de care are doi copii. Soțul său a primit chiar titulatura de Ambasador al bucătăriei siciliene în lume.

„Actualmente fac de toate, de la mamă pentru cei 2 copii, manager împreună cu soțul, care are un restaurant. Soțul meu este bucătar și este numit de guvernul Siciliei ca ambasador al bucătăriei siciliene în România. În lume de fapt, dar reperzintă bucătăria siciliană în România, a explicat românca.

img-25img-25

Primul interviu cu Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la Cuțite. Ce va face cu marele premiu de 30.000 de euro: „Cred că voi pleca în…” | EXCLUSIV

Amalia spune că soțul are o afacere deschisă în România, dar de conducerea ei se ocupă amandoi. „Soțul meu pentru mine este capul familie noastre. Dar soțul meu fără mine nu ia decizii. Pentru că în Sicilia, oricât de mafiot ar fi sicilianul, fără mama lui nu face nimic. Iar eu sunt un fel de mamă. În Sicilia există matriarhatul ascuns în patriarhat, a mai spus românca.

Cine este Amalia de la Chefi la cuțite. Femeia trăiește un coșmar, după ce a primit amenințări de la niște necunoscuți

Meniul restauranului lor are 100 de pagini, spune tânăra româncă. „Are peste 20 de lasagna. Este un bussiness de familie. Și adunând de la fiecare din familie câte unul, două preparate, ca într-o culegere, de-a lungul anilor am făcut o mică teză de doctorat în gastronomia siciliană. Și acum mă consider o mică maestră în Cassata siciliana. Avem și o fabrică de brânză. Ricotta este făcută aici, în România, și marțipanul este făcut tot aici pentru că avem o moară de migdale, a explicat Amalia Bellantoni, atunci când a pășit prima oară la audițiile Chefi la Cuțite.

Amalia a gătit o cassata siciliană, un desert unic, cu fructe

„Datorită soțului meu am îmbrățișat această cultură a Siciliei, nu doar gastronomică. Am mers împreună la toate evenimentele la care el a fost premiat sau nominalizat. Chiar și la Expo Milano în 2015, când a fost numit bucătar ambasador al Siciliei în lume, am primit și eu un titlul de mic ambasador al culturii siciliene. A fost primul moment în viața mea în care m-am emoționat și am plâns, le-a mărturisti Amalia celor de la Chefi la Cuțite.

Anna Lesko, apariție îndrăzneață la Chefi la cuțite. Cântăreața a gătit îmbrăcată sumar

Preparatul ei a stârnit însă râsul juraților, la prima vedere. „Asta este un tort. Băi, asta e vechi tare, au zis jurații, care într-un final și-a dat seama că este vorba despre Cassata și chiar despre cea Siciliană. „Asta e siciliană, clar. Sicilia a fost întodeauna o combinație între arabi și italieni, a zis Chef Florin Dumitrescu.

Amalia Bellantoni a fost bătută pe stradă

Pentru că a stârnit atât de multe controverse, fosta concurentă Chefi la Cuțite și-a atras antipatia tuturor telespectatorilor. Totuși, ea a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, atunci când a fost agresată fizic.

Amalia Bellantoni a fost bătută lângă restaurantul pe care românca și soțul ei italian îl au în Capitală, pe strada Mătăsari.

Fosta concurentă de la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, a oferit amănunte despre experiența terifiantă prin care a trecut.

Scandal la „Chefi la cuţite”! Un alt concurent l-a atacat şi l-a jignit pe câştigătorul Munti

Este prima oară când mi se întâmplă aşa ceva. Am mai primit ameninţări în luna decembrie, când avea loc acest show (n.r. 'Chefi la cuţite'), la care eu am participat. Dar ţin să menţionez că nu este prima oară când eu merg într-o televiziune, dar se pare că lumea evoluează în rău.

Ceea ce este foarte urât este faptul că nu ai dreptul la apărare, pentru că tu eşti o femeie şi un bărbat îşi permite să te tragă de păr. Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea', a declarat Amalia Bellantoni.

„Bătaie” la „Chefi la cuţite”. Concurenţii nu mai rezistă presiunii de la bancul de lucru

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton