Alex Velea, în război cu Lino Golden: „Șerpișorule, te-am ferit prea mult de frustrări și bătăi”

 Lupescu Anca
.

Alex Velea a izbucnit la adresa lui Lino Golden, după ce acesta s-a împrietenit cu Abi, cel cu care a avut în trecut un scandal. Acum, Alex Vedea se declară dezamăgit de cel pe care l-a „crescut' și l-a numit chiar „șerpișor'. Alex Velea i-a adresat cuvinte grele lui Lino Golden, chiar dacă el este cel care l-a ajutat în carieră și îl numea deseori „fiul pe care l-a adoptat'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mesajul în care Lino i-a mulțumit lui Alex Velea că i-a dat un sens în viață și i-a spus că îi va fi mereu recunoscător, iubitul Antoniei nu s-a putut abține și a adresat cuvinte dure la adresa lui Lino.

Alex Velea, reacție incredibilă la adresa lui Lino Golden

alex-velea-2-4alex-velea-2-4

Velea i-a transmis artistului să nu mai facă atât pe victima și i-a reamintit că el este cel care l-a scăpat de bătăi, cel care l-a ridicat și a fost acolo când nimeni nu era și când toți râdeau de el. Iubitul Antoniei l-a acuzat în mod direct pe Lino că el este principalul vinovat pentru toate scandalurile, deoarece era cel care avea probleme cu toată lumea.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei:„Un tătic perfect!

'Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la 'înaintare' după ce i-ai 'îmbârligat' să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.' , a scris Velea.

Alex Velea: 'Te-ai înjurat de morți cu Abi, ca mai apoi să fie fratele tău'

Totodată, Velea a dat de pământ cu Abi și l-a făcut 'boschet de periferie'. Lino a decis să facă pace cu Abi Talent, lucru care în deranjează foarte mult pe Alex Velea, susținând că a uitat când se înjurau de familii și de morți. În încheiere, iubitul Antoniei se declară dezamăgit de comportamentul lui Lino, amenințându-l că lucurile nu se vor termina așa.

'Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe', a mai scris Alex Velea.

După ce prietenia dintre el și Alex Velea s-a încheiat, tânărul s-a arătat extrem de iritat de faptul că oamenii încă îl mai numesc „fiul adoptiv' al lui Alex Velea.

Citește și: Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret.Primele imagini de la eveniment

Fără rețineri, Lino Golden a postat un mesaj tranșant la adresa lui Velea: „Să vă intre în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată e TATA. Și atât' a scris Lino, pe Instagramul său, extrem de nervos.

Citește și: Anca Serea, din nou de urgență la spital! Cum se simte vedeta: „Mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea'

Antonia a reacționat și ea

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)', a scris iubita lui Velea pe Instagram,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton