Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

 Borcilă Andreea
.

Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Fosta soție a lui Pepe așteaptă cel de-al treilea copil, însă cu actualul ei iubit, un arab în vârstă de 27 de ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, iar Raluca Pastramă a ales deja numele pentru fetița pe care o va aduce pe lume, curând. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, așteaptă cel de-al treilea copil al ei, însă cu actualul ei partener. Vedeta este însărcinată în șapte luni cu iubitul său arab. În imaginile postate pe contul de Instagram, ea și-a arătat burtica de gravidă, unde a dezvăluit și numele copilului. 

raluca-pastrama-9-1raluca-pastrama-9-1

Imagini cu Raluca Pastramă și burtica de gravidă. Fosta soție a lui Pepe va naște la finalul primăverii sau în luna iunie. Vedeta a anunțat vestea cea mare pe rețelele sociale și anume că va avea o fetiță. Ea și cu Pepe au împreună, din fosta lor relație, încă doi copii, pe Maria și Rosa. 

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab.Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț.Care a fost motivul

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică:”Banii mulți deteriorează psihicul”

Ce nume a ales Raluca Pastramă pentru fetița ei

Raluca Pastramă va naște curând o fetiță, cel de-al treilea copil al ei. Ea și actualul iubit, un arab în vârstă de 27 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți. Pe rețelele sociale, Raluca Pastramă a postat o serie de imagini de la petrecerea dedicată fetiței sale. Ea a dezvăluit în online și ce nume i-a ales copilului și anume, Mariam.

Raluca Pastramă a fost și cerută în căsătorie de iubitul arab, în toamna anului trecut, iar acum ei se pregătesc să devină părinți. Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că se simte foarte bine cu iubitul său, Ibrahim, iar copilul pe care îl poartă în pântece este rodul iubirii lor.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă', a explicat Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Iubitul Ralucăi Pastramă este un arab în vârstă de 27 de ani care nu are legături cu lumea mondenă. Tocmai de aceea, partenera lui de viață îi protejează identitatea de fiecare dată când postează fotografii cu el.

Pepe va deveni, în curând, tată pentru a treia oară

Inclusiv iubita lui Pepe este însărcinată. Yasmine Ody este gravidă în aproape opt luni, iar peste doar puțin timp, ea și cântărețul își vor cunoaște primul copil. Anunțul a fost făcut de Pepe, pe scenă, la finalul unui concert. Acesta a vrut să împărtășească vestea cea bună cu fanii săi și a precizat și că va avea un băiețel.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel', a spus Pepe.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton