Kate Middleton a purtat o ținută-tribut pentru prințesa Diana, la slujba de Paște

 Martin Lorena
.

Ce ținută-tribut a purtat Kate Middleton pentru prințesa Diana, la slujba de Paște. Duminica trecută, pe data de 17 aprilie 2022, Ducii de Cambridge și copiii lor au participat la slujba de Paște susținută la Capela St. George de la Castelul Windsor. Aici, Kate Middleton a ales o ținută cu totul specială, purtată în memoria prințesei Diana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce ținută-tribut a purtat Kate Middleton pentru prințesa Diana, la slujba de Paște. Kate Middleton, Prințul William și copiii cei mari au participat duminică la slujba de Paște. Fiul cel mic al Ducilor de Cambridge nu a fost prezent la ceremonie, Pentru această ocazie, Kate Middleton a ales o ținută cu totul specială. Iată ce a purtat în memoria Prințesei Diana!

The Royal Family attend the Easter Mattins Service, St. George’s Chapel, Windsor Castle, UK – 17 Apr 2022The Royal Family attend the Easter Mattins Service, St. George’s Chapel, Windsor Castle, UK – 17 Apr 2022

Aceasta a surprins pe toată lumea datorită ținutei pe care a purtat-o la slujba de Paște de la palatul Windsor. A fost inspirată din cele purtate de prințesa Diana.

Citește și: De ce nu poartă niciodată Kate Middleton portocaliu în public. Regina Elisabeta a II-a adoră această culoare

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Prințul William la cea mai recentă apariție. Ce semnificație au florile purtate în piept

Citește și: Prințul William și Kate Middleton și-au făcut cont oficial de YouTube: „Fii atentă la ce spui…

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate mereu.Boala de care ar putea suferi Ducesa de Cambridge

Kate Middleton a purtat o ținută-tribut pentru prințesa Diana, la slujba de Paște

Kate Middleton a optat pentru o ținută formată din obiecte vestimetare în nuanța baby blue. Această culoare a fost abordată de prințesa Diana, mama prințului William, în anul 1987, tot la o slujbă de Paște. Regretata membră a familiei regale a purtat în urmă cu 35 de ani o rochie-trench Catherine Walker baby blue, accesorizată cu o pălărie în aceeași nuanță, plic, maletă, dressuri, pantofi și mânuși albe.

Acum, Kate Middleton a ales să poarte o creație a designerului Emilia Wickstead. Este vorba tot despre o rochie-trech, accesorizată cu un plic de aceeași culoare, o bentiță și o pereche de pantofi stiletto. Toată ținuta a fost completă grație cerceilor cu perle. Nu este prima oară când Kate abordează această ținută! Ea a mai purtat-o în anul 2017!

În ceea ce îi privește pe copiii cei mari și pe Prințul William, ei au fost îmbrăcați cu mare grijă. Prințesa Charlotte a purtat o ținută în nuanțe similare mamei sale, o rochie cu imprimeu floral și guler Peter Pan, dressuri baby blue, cardigan royal blue și pantofi negri. Prințul William și Prințul George au optat pentru costume royal blue. 

Poartă întotdeauna geanta pe mâna stângă

Toate femeile din familia regală tratează cu sfințenie una dintre regulile impuse de protocol. Este vorba despre cea în care doamnele trebuie să poarte geanta pe mâna stângă. Nici Regina Elisabeta a II-a nu face excepție de la regulă, iar asta dintr-un motiv foarte simplu, după cum explică expertul regal Myka Meyer, de la Beaumont Etiquette:

„Dacă stai să te gândești puțin, purtarea genții în mâna stângă îți lasă mâna dreaptă liberă pentru a saluta publicul. Atunci când intri într-o încăpere sau mergi la un eveniment, gențile sau servietele sunt ținute în mâna stângă pentru a putea să saluți lumea și să strângi le mâinile celorlalți cu dreapta. Același lucru îl face chiar și Prințul Charles’, a dezvăluit acesta.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton