Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la PRO TV: "I-am spus că sunt dispusă să renunț la tot"

 Dumitrache Laura
.

Amalia Enache este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare Tv din România. De ani de zile prezintă știrile la PRO TV, dar în urmă cu câțiva ani a vrut să își dea demisia. Amalia a povestit care a fost motivul pentru care a vrut să plece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ani buni, Amalia Enache face parte din echipa de la PRO TV și prezintă știrile de noapte alătuir de Cristian Leonte. Vedeta a povestit recent că a vrut să își dea demisia. Amalia a mers la șefa ei și i-a spus că este însărcinată, motiv pentru care ar fi dispusă să renunțe la cariera ei.

Amalia Enache prezentatoare tvAmalia Enache prezentatoare tv

După ani buni în care telespectatorii se obișnuieseră cu știrile prezentate de Amalia Enache, aceasta a fost la un pas să plece de la postul PRO TV. Vedeta a rămas însărcinată, iar în 2016 aducea pe lume o fetiță minunată. Alma este minunea din viața prezentatoarei TV, iar pentru ea era pregătită să renunțe la cariera sa.

Citește și: Ce dietă minune ține Amalia Enache:”Nu mă ating de mâncare 16 ore din 24″

Citește și: Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale:„Lucrurile s-au schimbat deja'

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:”La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

Citește și: Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane:„Mă doare tot corpul. Nu am voie să…'

Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro Tv

Amalia Enache se află la pupitrul știrilor de la PRO TV de ani de zile, dar puțină lume știe că vedeta tv a fost la un pas de a-și da demisia. Invitată în podcast-ul găzduit de Mihai Morar, Amalia a dezvăluit că în momentul în care a aflat că este însărcinată, a fost dispusă să renunțe la cariera sa. Prezentatoarea TV a explicat că avea o relație asumată cu tatăl fiicei sale, dar nu erau căsătoriți. Așadar, a mers la șefa ei și i-a spus că vrea să plece de la PRO TV.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Și atunci am mers la șefa mea care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil. Nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere'. Și chiar am avut o susținere uriașă.', a povestit Amalia Enache.

Amalia Enache, despre viața de mămică

Amalia Enache a născut pe 9 august 2016, aducând pe lume o fetiță minunată. Alma a avut la naștere 3,3 kg și 54 centimentri lungime. Prezentatoarea Tv a povestit tot ce a simțit și ce simte de când a devenit părinte. Amalia Enache susține că fiica ei este minunea din viața ei, iar dragostea pentru ea este infinită.

Am simţit o dragoste imensă. Pot să spun că este cea mai mare îndrăgosteală a mea de până acum. Alma este foarte mâncăciosă. Se trezeşte cam de 3-4 ori pe noapte. Nu mă plâng de oboseală pentru că a fost un copil atât de dorit încât pur şi simplu atunci când îl vezi lângă tine uiţi de absolut tot. Nu mă mai satur să o privesc', a spus Amalia Enache, potrivit cancan.ro.

Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fiicei sale

Fiica știristei Amalia Enache are șase ani. Prezentatoarea tv are o relație apropiată cu fiica ei și adoră să călătorească împreună. În podcast-ul lui Mihai Morar, vedeta a vorbit despre tatăl fiicei sale. Amalia Enache, în vârstă de 45 de ani, este extrem de fericită de când a devenit mamă.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lumea pe care eu îl cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească dumnezeiască.Sufletele pereche există, numai că noi credem că suflete pereche reprezintă ceva neapărat într-o poveste clasică și definitivă. Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul acela', a mai spus prezentatoarea de PRO TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton