Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorț. Ce regulă se respectă în căsnicia lui: „Nu putem funcționa, dacă nu...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorțul de fosta lui soție, Delia. Radu Almășan de la Bosquito și-a schimbat statutul social de doi ani. Solistul trupei și-a refăcut viața amoroasă alături de noua lui soție, Mădălina Ștefania. Prezență rară la evenimente, interpretul este discret cu viața sa personală și susține că melodiile lor sunt importante. Într-un interviu pentru viva.ro, interpretul vorbește despre activitatea trupei de 23 de ani și susține că regretă că ajunge rar în orașul natal, Brașov.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorț. Radu Almășan și trupa Bosquito au împlinit 23 de ani de activitate, pe care i-au serbat în cadrul unui concert la Sala Palatului, chiar de Ziua îndrăgostiților. Radu de la Bosquito și-a schimbat statulul social, în urmă cu doi ani, în plină pandemie, dar preferă să fie discret cu viața lui personală.

119667870_1427468240782171_2775212421270436349_n119667870_1427468240782171_2775212421270436349_n

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito, prima apariție cu soția la un eveniment. Cum arată acum și ce surpriză le pregătește fanilor: „Mi-am refăcut viața, mi-am schimbat statutul' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total. Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorțul de fosta lui soție, Delia

Radu Almășan este o prezență rară a evenimentelor mondene. De doi ani, artistul și-a schimbat statutul și s-a căsătorit cu noua lui soție, Mădălina Ștefania. Solistul trupei Bosquito, care a împlinit 23 de ani de scenă, susține că piesele lor sunt mai importante decât ei. Potrivit spuselor lui, toți membrii trupei sunt discreți cu privința vieții personale și separă munca de viața personală, pentru a putea funcționa.

'M-am căsătorit, dar cum spuneam, noi suntem mai puțin importanți, piesele noastre sunt importante, activitatea noastră cu band-ul este mai importantă, cel puțin pentru cei care ne iubesc. Iar noi ne căsătorim, facem copii, avem o viață personală cât mai bogată, ceea ce vă doresc și dumneavoastră și tuturor. Dar mai multe detalii nu o să dăm, pentru că așa suntem noi.

Cum spuneam suntem la început, suntem mai introvertiți și nu prea ne place să amestecăm planurile. Și așa suntem nu doar în fața camerelor, ci și între noi. Ce e acasă, e acasă, ce-i cu formația, e cu formația. Dacă nu le separăm, nu putem funcționa, cel puțin noi, la Bosquio, nu știu la ații cum sunt, dar la noi trebuie să stea separate', a declarat Radu Almășan, pentru viva.ro.

Radu Almășan s-a mutat în București

Radu Almășan ajunge foarte rar în orașul său natal, Brașov, după ce s-a adaptat foarte ușor în București. Solistul trupei Bosquito susține că Bucureștiul este un oraș care îl reprezintă și nu stă aici numai pentru job. Și-ar fi dorit, însă, să meargă mai des la Brașov, pentru că-i lipsește.

'Foarte rar ajung la Brașov, cam de maxim 5 ori pe an, din păcate, pentru că îmi este dor de Brașov și îmi lipsește. Dar eu sunt una dintre persoanele care s-a adaptat, încă de la început, foarte bine și în București', a mai declarat Radu Almășan, pentru viva.ro.

Așadar, Radu Almășan spune că îi place foarte mult orașul București, în care s-a mutat de ani de zile.

'Nu sunt unul dintre brașovenii care regretă în fiecare zi că a plecat de acolo și stau aici doar pentru job. Mie chiar îmi place Bucureștiul, mi se pare un oraș care mă reprezintă cel puțin la fel de bine', susține Radu Almășan.

Cine a fost prima soție a lui Radu Almășan de la Bosquito

Solistul trupei Bosquito, Radu Almășan, și-a refăcut viața și s-a căsătorit pentru a doua oară. Cea de a doua soție a lui se numește Mădălina. La opt ani de la divorțul de prima lui soție, cântărețul s-a recăsătorit cu Mădălina Ștefania. Evenimentul a avut loc în urmă cu doi ani.

Radu Almășan a mai fost căsătorit cu Delia, de care a divorțat în urmă cu 8 ani. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care începuse încă din liceu. Aceștia s-au mutat pentru o periodă de cinci ani în Statele Unite, însă lucrurile nu au funcționat așa cum sperau ei și au ajuns la divorț, atunci când nimeni nu se aștepta!

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton