Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului: „Nu faceți greșeala asta. Dacă aș da timpul înapoi...”

 Dumba Gabriela
.

Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului. Vlăduța Lupău a revenit pe Instagram cu un sfat pentru femeile însărcinate, după ce a dezvăluit că ea s-a lovit de mari probleme de sănătate de când a născut și mai ales în privința căderii părului. Nici sarcina nu a fost una ușoară pentru Vlăduța Lupău, dar perioada care a urmat, după ce l-a adus pe lume pe Iair, a fost cruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului. Pe 6 august, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, Vlăduța Lupău a vorbit despre una dintre problemele cu care se confruntă de când a născut și anume căderea părului. Dar nu oricum, ci până în stadiul în care artista de muzică populară a rămas aproape cheală, așa cum spune chiar ea.

vladuta-lupau-13-683×1024-1vladuta-lupau-13-683×1024-1

Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului. Nu este prima dată când artista vorbește public despre această afecțiune. Deși a fost întotdeauna complimentată pentru podoaba sa capilară, aceasta a susținut că este pe punctul de a se tunde, având în vedere că niciun tratament folosit nu a dat rezultate.

Vlăduța regretă acum că nu a respectat indicațiile medicului de a lua vitaminele prescrise și face apel către toate femeile care au născut, să respecte recomandările medicilor. Artista are dureri de oase, articulații, dar se luptă și cu căderea părului din această cauză.

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.

Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!', a fost mesajul transmis de Vlăduța pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, la 5 luni de când a născut.Imagine rară cu artista pe plajă

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei:’Inima mea e…’

Citește și: Noi detalii despre boala rară pe care o are Celine Dion:'Totul s-a schimbat după moartea soțului ei'

Citește și: Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor’ și a făcut glume acide la adresa ei:„Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…’

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, înainte să-l aibă pe Iair

Invitată în podcastul „Fain & Simplu', găzduit de Mihai Morar, Vlăduța Lupău a mărturisit și prin ce grele încercări a trecut până a ajunge să fie mamă.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie', a declarat artista acum câteva luni, când era încă însărcinată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton