Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire: "Important e să vină cu iubire. Familia înseamnă mamă și tată"

 Dumba Gabriela
.

Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire și speră că va veni încărcat cu multă iubire, nu neapărat cadouri spectaculoase. Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 11 ani, dar de dragul fiicei lor vor petrece sărbătorile de iarnă împreună pentru că Maria abia așteaptă să își vadă tatăl la masa de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire. Oana Mizil a vorbit despre sărbătorile de iarnă, spunând că va petrece alături de întreaga în familie, însă nu a ezitat să precizeze că și Marian Vanghelie va fi prezent, mai ales de dragul fiicei pe care o au împreună, micuța Maria.

familie-vangheliefamilie-vanghelie

Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus 'Adio' după 11 ani de relație, însă se pare că cei doi foști vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

'Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, tată, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!', a declarat Oana Mizil pentru Click.ro.

Oana Mizil este o optimistă convinsă și spune despre 2022 că a fost un an frumos, mai ales că o are pe fiica ei lângă ea, iar lucrurile devin și frumoase atunci când ai lângă tine tot ce iubești.

„Eu sunt o persoană foarte optimistăă, foarte veselă, o persoană puternică! Orice  este greu este venit de la  Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viașa noastră este frumoasă! Viața a noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă speranță. O am pe cea mică care este lumina ochilor mei. Ea îmi dă foarte multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!', a mai spus Oana Mizil.

Citește și: Cum se înțelege Horia Brenciu cu fratele lui tenor, plecat în străinătate:„Marius este eroul meu. Dacă nu era el…’ / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:'Sunt doamna Oprea cu acte în regulă'

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Oana, despre despărțirea de Marian Vanghelie: 'Sentimentul de iubire încă există'

Nimeni nu se aștepta ca Oana Mizil și Marian Vanghelie să se despartă, dar cei doi speră ca această perioadă de pauză să fie ceea ce au nevoie pentru a se regăsi unul pe celălalt.

'Suntem într-o perioadă…Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui.

Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun.

Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie', a mărturisit Oana Mizil, potrivit Wowbiz, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton