Daniel Onoriu a ieșit din arest: "A fost ca un dar în prag de Sărbători!". Ce interdicții are

 Dumba Gabriela
.

Daniel Onoriu a ieșit din arest. Zi cu ghinion pentru unii, dar cu vești bune pentru Daniel Onoriu! Chiar marți, pe 13, pilotul de curse a fost eliberat din arest și va petrece Sărbătorile de iarnă acasă, cu familia. Totuși, Daniel Onoriu are câteva interdicții care vin la pachet cu situația actuală prin care trece, dar nu mai contează un hop în plus când a primit șansa de a fi lângă cei dragi, de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu a ieșit din arest. Avocații lui Daniel Onoriu au atacat decizia instanței, care îi prelungise arestul cu 30 de zile. Astfel, au avut câștig de cauză și pilotul de curse a fost eliberat din arest, spre bucuria sa și a familiei sale, care îl are acasă de Sărbători. Judecătorii au decis astăzi să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

10-daniel-onoriu-02-1024×777-110-daniel-onoriu-02-1024×777-1

Daniel Onoriu a ieșit din arest și va petrece Sărbătorile acasă

Rebeca Onoriu, mătușa pilotului de curse, a făcut primele declarații despre întoarcerea lui Daniel acasă, după ce a a stat mai bine de 30 de zile în arestul poliției.

„Da! Este adevărat! În sfârșit, o veste bună în dreptul lui Daniel.

El nu era de arestat. Mă bucur de eliberarea lui foarte mult pentru că, de acum, își poate începe procesul de recuperare fizică și psihică de care are nevoie și este musai! M-a sunat mama lui plângând și m-a anunțat.

Primul lucru a fost să anunț pe grup familia! Aștept să merg la el! Abia apoi voi spune exact ce și cum. Deocamdată, mă bucur de vestea abia primită. A fost ca un dar în prag de Sărbători!', a declarat mătușa lui Daniel Onoriu, pentru Click.ro.

Și mama lui Daniel Onoriu s-a rugat pentru eliberarea lui din arest

'M-am rugat și aseară și de dimineață la Dumnezeu și am spus în rugăciunea mea, cu toate că știam că până acum au fost numai femei în completul de judecată, am zis „Doamne, te rog frumos să lucrezi la inima judecătorilor și procurorilor„.

Ulterior am realizat ce am zis, cuvintele pe care le-am spus în rugăciune. După m-am gândit că cum ar fi dacă ar fi doi bărbați, judecători și procurori, iar la 10:30 și jumătate am rămas șocată când am văzut că erau doi bărbați', a spus Jeni Onoriu pentru spynews.ro.

Jeni Onoriu a mai povestit că Daniel Onoriu chiar le-a spus judecătorilor că vrea să petreacă Sărbătorile de iarnă acasă:

'El chiar a zis în fața judecătorilor că ar vrea să facă sărbătorile acasă. Am dus astăzi tot dosarul lui care mi-a fost dat de la spital, plus ieșirile din spital! Le-am dus și le-am pus acolo pe pupitru unde au stat avocații, ca să vadă procurorul și judecătorul așa cum a fost el, prin ce a trecut'.

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:’Încheiem prietenia’

De ce a ajuns Daniel Onoriu în arestul poliției

Pilotul de curse a ajuns pe data de 12 noiembrie în arestul oamenilor legii, după ce a încălcat ordinul de restricție de mai multe ori, document care a fost solicitat de către fosta sa soție, Isabela Onoriu.

Cu două săptămâni în urmă, magistrații i-au prelungit detenția pilotului de curse cu încă 30 de zile. Decizia nu a fost una definitivă, astfel că avocații lui Onoriu au atacat decizia instanței și au reușit, în cele din urmă, să-l scoată pe pilot din spatele gratiilor.

Judecătorii au decis astăzi să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

'In temeiul art 4251 alin 7 pct 2 lit a c.p.p. raportat la art 205 c.p.p. admite contestatia formulata de inculpatul ONORIU DANIEL CATALIN (date), impotriva incheierii din 05.12.2022 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti – Sectia Penala. Desfiinteaza integral incheierea atacata si, in fond, rejudecand: In baza art 204 c.p.p., art 227 alin 1 si 2 c.p.p., art 218 si urm c.p.p. raportat la art 202 alin 4 lit d) c.p.p. inlocuieste masura arestarii preventive dispusa fata de inculpatul ONORIU DANIEL CATALIN cu masura preventiva a arestului la domiciliu fata de acesta, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 13.12.2022 pana la data de 11.01.2023, inclusiv', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ce interdicții are Daniel Onoriu, după ce a fost eliberat din arest

Apropiații lui Daniel Onoriu au scris un mesaj pe Facebook, în numele pilotului, pentru a anunța eliberarea lui din arest, având în vedere că el nu are voie să mai posteze pe rețelele de socializare: „În sfârșit, o veste bună. Merg acasă la familia mea'.

Ce interdicții mai are Daniel Onoriu, după eliberarea din arest:

În temeiul art. 221 alin 2 Cpp, impune inculpatului respectarea următoarelor obligaţii, pe toată durata măsurii preventive: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vatamata sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii sau cu expertii.

În temeiul art. 221 alin 4 Cpp atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţa a masurii sau a obligaţiilor care ii revin se va lua faţă de acesta măsura arestării preventive. În temeiul art. 221 alin 5 Cpp pe durata masurii, inculpatul poate parasi imobilul in care locuieste pentru prezentarea in fata organelor judiciare, la chemarea acestora.

Dispune punerea de indata in libertate a inculpatului, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza. În temeiul art. 275 al. 3 cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat in prima instanta si in contestatie raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronunţată în Camera de Consiliu, astăzi, 13.12.2022', se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton