Prințul Harry îl critică pe Prințul Charles pentru felul în care l-a crescut: "Tata m-a tratat..."

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după interviul șocant pe care el și Meghan i l-au dat lui Oprah, Prințul Harry a recidivat, cu noi acuzații dure la adresa familiei regale britanice și a tatălui său. Iată ce îi reproșează acesta Prințului Charles!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu de 90 de minute, Prințul Harry s-a dezlănțuit împotriva familiei regale britanice, dar și împotriva tatălui său, Prințul Charles. Noile dezvăluiri vin în contextul în care, curând, fostul duce de Sussex urmează să devină tată pentru a doua oară, Meghan Markle urmând să aducă pe lume o fetiță. Harry a vorbit despre „suferință și durere genetică”, lucruri pe care nu ar dori să li le transmită copiilor săi.

cat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harrycat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harry

Prințul Harry: „Eu voi rupe acest ciclu”

Invitat în podcastul actorului Dax Shepard, Prințul Harry a deschis un subiect delicat. Chiar dacă a încercat să nu arate acuzator spre tatăl său și spre familia regală, totuși mesajul transmis de el a fost unul fără echivoc.

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba despre creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare', a mărturisit Prințul Harry, citat de The Guardian.

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip. Experții au citit pe buze!

Citește și: Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, Archie

Citește și: De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă: „În grădina din spate…”

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

„Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească: «Acest lucru mi s-a întâmplat mie, dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»', a mai adăugat el, făcând referire la copilăria lui, dar și la modul în care vrea să își educe copiii.

„M-a tratat în felul în care a fost și el tratat”

Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle au mărturisit în interviul pentru Oprah că și-au dorit un alt fel de viață pentru copiii lor, una normală, ferită de rigorile la care i-ar supune traiul alături de familia regală. Fostul Duce de Sussex a mai mărturisit în cadrul podcastului că a realizat că a realizat că nu-și dorea jobul regal între 20 și 30 de ani, asta cu atât mai mult cu cât mama lui a avut un destin dramatic, însă a trebuit să zâmbească și să îndure.

„Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo', a mărturisit Harry.

Harry s-a referit la filmul Truman Show, o comedie SF, al cărui protagonist, Jim Carrey, află întâmplător că viața sa este, de fapt, subiectul unui reality show.

Cât despre Prințul Charles, fiul său a admis totuși că și tatăl lui a fost, de fapt, victimă, comportamentul său față de el fiind unul imitativ.

„Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei', a conchis Prințul Harry.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton