Îți mai aduci aminte de Celina din Rebelde? Cum arată Estefania Villarreal după ce a slăbit 50 de kilograme

 Mirea Roxana
.

Telenovela Rebelde a avut finalul acum 15 ani. Cum timpul nu are răbdare cu nimeni, actorii s-a schimbat și ei de-a lungul timpului. Cu siguranță vă mai amintiți de Celina, personajul interpretat de Estefania Villarreal în Rebelde. Actrița s-a schimbat mult și a reușit să slăbească 50 de kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Îți mai aduci aminte de Celina din Rebelde? Estefania Villarreal s-a schimbat foarte mult de când au luat sfârșit filmările pentru telenovelă. În serialul Rebelde, Celina era o adolescentă care învăța la cel mai prestigios liceu din oraș. Ulterior, aceasta se împrietenește cu Mia, personaj interpretat de Anah, și are de înfruntat mai multe provocări.

116262447_109669537505015_4002810315977129969_n116262447_109669537505015_4002810315977129969_n

Celina din Rebelde a ținut mai multe diete

Actrița are 34 de ani acum și a reușit să slăbească 50 de kilograme. Estefania Villarreal a fost determinată să slăbească și a reușit să își atingă scopul cu ajutorul mai multor diete, dar și pentru că a făcut sport intens. Munca actriței care a interpretat-o pe Celina în Rebelde a dat roade, iar astăzi are o siluetă frumoasă.

Ba mai mult, Estefania Villarreal este chiar și model pentru mai multe branduri de haine.

Citește și: Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID:„Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune'

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:„Sunt vai de capul meu…'

Citește și: Cum a reacțioat Andi Constantin, după ce Cristina Jașcu a părăsit Burlacul:„A simțit frica'

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4.Cine se află pe lista concurenților și cine ar putea să o înlocuiască pe Gina Pistol

Celina din Rebelde a slăbit enorm de mult

Estefania Villarreal, cea care a interpretat-o pe Celina în Rebelde, s-a luptat din greu cu numărul kilogramelor în plus. Cu toate acestea, actrița nu a vrut să lase greutatea ei să o complexeze, așa că a încercat să acorde o mai mare atenție părților din corpul ei pe care le iubește, cum ar fi ochii.

Nu mă deranjează atât de mult problema cu greutatea, trebuie să profiți de ceea ce ai, de exemplu mie îmi plac foarte mult ochii mei', a declarat Estefania Villarreal, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

Estefania Villareal: „Nu a fost niciodată vorba despre greutate'

De asemenea, Estefania Villarreal nu se teme nici să pozeze în costum de poate și poate fi considerată un exemplu pentru fetele care se simt complexate de numărul kilogramelor.

„Pentru mine, nu a fost niciodată vorba despre greutate. Nimic nu se compară cu libertatea pe care ne-o dă emanciparea personală, faptul de a învăța să ne iubim necondiționat în corpul nostru. Pentru mine, nu a fost vorba niciodată de o talie sau de un număr, ci de a-mi iubi fiecare centimetru de piele. Îndatorirea mea zilnică este de a onora, iubi, respecta și de a ține la templul pe care îl am. Nimic nu se gâștigă fără efort', a scris Estefania Villarreal pe Instagram la un moment dat.

Estefania Villarreal se va căsători

Pentru Estefania Villarreal lucrurile merg foarte bine și pe plan sentimental. Celina din Rebelde urmează să se căsătorească. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Gidi Schwartz. Acesta a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, toamna trecută.

Marea veste a fost oferită chiar de către Estefania Villarreal fanilor ei prin intermediul rețelelor sociale. Actrița care a interpretat-o pe Celina în Rebelde a publicat o fotografie, la acel moment, alături de iubitul ei și a arătat lumii întregi ce inel minunat a primit.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton