Prințul Charles și soția sa, Camilla, au aniversat 15 ani de căsnicie imediat după ce fiul Reginei s-a vindecat de coronavirus. Pentru prima oară, invitații vor lipsi de la petrecerea cuplului

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce s-a vindecat de coronavirus, Prințul Charles a dat publicității o fotografie în care apare alături de soția sa, Camilla, și cei doi câini ai lor, pentru a marca cea de a 15-a aniversare a căsătoriei.

Prințul Charles și Camilla sunt din nou împreună, la timp pentru a marca cei 15 ani de căsnicie, la scurt timp după ce Prințul de Wales s-a refăcut, după ce a contractat COVID-19. Diagnosticat cu noul coronavirus pe 25 martie, Prințul Charles a stat două săptămâni în carantină, pentru a nu-și expune soția, dar, din fericire, Camilla nu a contractat virusul.

Cuplul a postat recent pe contul oficial de Instagram o fotografie înduioșătoare, pentru a-și anunța aniversarea căsătoriei. Instantaneul a fost făcut pe terasa reședinței lor din Birckhall (Scoția), iar Prințul charles și Ducesa de Cornwall par extrem de fericiți alături de simpaticii lor căței, Bluebell și Beth.

Charles și Camilla nu vor avea invitați anul acesta

Chiar dacă acum pot fi din nou împreună, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall nu își vor putea sărbători cu fast Nunta de cristal. Din cauza măsurilor de distanțare socială, care îi împiedică să-și vadă copiii și nepoții, dar și pe Regina Elisabeta a II-a, aflată în autoizolare la Windsor, probabil că singurii lor invitați de anul acesta vor fi… Bluebell și Beth.

Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, în cadrul unei ceremonii civile ce a avut loc la Windsor Guildhall. Ceremonia a fost urmată de o slujbă religioasă, la Capela St. George, unde s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry, ulterior cei doi soți petrecându-și luna de miere la reședința din Birkhall.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton