Prințul Albert de Monaco o avertizează pe Meghan Markle în privința căsătoriei cu Prințul Harry

 Oana Pantazi
.

Prințesa Grace Kelly, mama lui Albert de Monaco, a fost actriță, la fel ca Meghan Markle și a murit în același mod ca Prințesa Diana, mama Prințului Harry, tot într-un accident de mașină, poate tocmai de aceea moștenitorul regatului monegasc a simțit nevoia să o avertizeze pe Meghan în privința căsătoriei cu Prințul Harry.

Prințul Albert de Monaco și soția sa Prințesa Charlène

 

Momentele în care opinia publică pătrunde cu adevărat în intimitatea familiilor regale sunt foarte rare, pentru că, de obicei, ce se petrece acolo rămâne acolo și se rezolvă cu discreție. Lăsând la o parte atracția ideii de regalitate, care pe cei mai mulți dintre noi o proiectează în povești cu prinți și prințese, viața personajelor cu sânge albastru nu e deloc una… roz. Eticheta, rigorile și îndatoririle ce se moștenesc odată cu rangul nobiliar de multe ori sunt atât de copleșitoare, încât puțini rezistă. Prințesa Diana, care a pierit în mod tragic, din cauza paparazzilor, exact când își refăcuse viața, e un exemplu. Un exemplu trist, la fel ca și hărțuirea lui Kate prin publicarea unor poze topless cu ea din vacanță. Tocmai de aceea, ocaziile când un membru al unei familii regale își deschide sufletul este atât de rar… Acum a venit rândul Prințului de Monaco să facă un exercițiu de sinceritate și să-i dea sfaturi viitoarei soții a Prințului Harry, Meghan Markle.

Citește și: Chrissy Teigen a fost blocată de Donald Trump pe Twitter: Ce l-a enervat pe președintele american

Meghan Markle

 

 

Dat fiind că Meghan este într-o relație cu Prințul Harry de aproape un an deja, iar Meghan are în spate un bagaj destul de consistent – drame de familie, divorțul de producătorul de televiziune Trevor Engelson, care a fost super mediatizat, dar și o identitate birasială (care nu e deloc pe placul familiei regale) –, e de așteptat ca intrarea actriței în familia regală britanică să nu se producă sau să fie una cu… valuri. Așadar, moștenitorul coroanei monegasce, a cărui mamă a fost actriță, la fel ca Meghan, înainte de a se mărita cu Prințul Rainier, a declarat pentru revista People: „Singurul sfat pe care pot să-l ofer este expresia britanică: ‹‹Păstrează-ți calmul și mergi înainte!››'.

 

Citește și: Rihanna vs. Cara Delevingne la premiera europeană a filmului „Valerian”. Cine a avut cea mai bună ținută?

 

 

Prințul Harry și Meghan Markle

 

 

Citește și: A murit Barbara Sinatra, văduva lui Frank Sinatra

Prințul a recunoscut că învățarea protocolului regal, cuplată cu acțiunea intruzivă a presei, reprezintă „un act destul de dur. În special în familia regală britanică, ce este monitorizată de presă ca nimeni altcineva.'. Admițând că Harry și Meghan s-au descurcat destul de bine până acum, Prințul Albert a avertizat-o pe Meghan spunând că, mai devreme sau mai târziu, ea va trebui să facă față unui adevărat linșaj'. Acesta a mai ținut să precizeze că Meghan, fiind actriță, s-ar putea să se descurce mai ușor, însă cu siguranță nu va putea ține ritmul. O soluție totuși există și probabil că cei doi îndrăgostiți o vor pune în practică – mutarea peste ocean – în cazul în care Regina Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, se va opune acestui mariaj. Nu ar fi o noutate, doar au mai fost cazuri în familia regală… Regele Edward al VIII-lea a renunțat la tron pentru că s-a îndrăgostit de o femeie măritată!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton