Alicia Keys, schimbare dramatică de look. Iată ce hairstyle a adoptat cântăreața! Poate fi trendul acestei veri?

 Popescu Alexandra
.

Alicia Keys este una dintre vedetele care nu se ferește să își etaleze frumusețea naturală și să renunțe la machiaj atunci când are ocazia. Dar este și adepta schimbărilor, iar acum artista și-a surprins fanii cu un nou look.

Alicia a postat pe pagina sa de Instagram o poză cu noua sa culoare de păr, însă nu numai că s-a vopsit, dar și-a schimbat total și stilul părului. Compozitoarea americancă de 36 de ani a optat pentru niște codițe lungi până la baza spatelui, învăluite într-o combinație îndrăzneață de portocaliu neon, roz și galben. Admiratorii au fost foarte încântați de alegerea Aliciei.

„Superb, o față naturală cu adevărat superbă', a comentat un fan. „Uluitor. Alicia, MEREU radiezi frumusețe deoarece sufletul tău strălucește', a comentat un alt admirator.

Anul trecut, Keys a anunțat că s-a decis să renunțe la make-up și a explicat motivul într-un eseu ce l-a scris pentru buletinul informativ al lui Lena Dunham, actrița din serialul „Fetele'.

„De fiecare dată când ieșeam din casă eram îngrijorată dacă nu mă machiam. Daca vrea cineva o poză?? Daca o POSTEAZĂ??? Existau aceste gânduri ce denotau nesiguranță și superficialitate dar erau niște gânduri sincere. Și toate erau bazate prea mult pe ce alți oameni credeau despre mine', a mărturisit cântăreața.

„Vad acum că stilul este o afirmație despre tine. Devenim clonele celorlalți. Și ca să scap de asta zic: Stai, am decis să fiu individuală. Și arată total diferit față de ce fac toți ceilalți. Este ceva atât de puternic să fii superbă, frumoasă, individuală și unică în felul tău', a adăugat Alicia.

Laura Oaida

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton