Rihanna vs. Cara Delevingne la premiera europeană a filmului „Valerian”. Cine a avut cea mai bună ținută?

 Popescu Alexandra
.

Rihanna și Cara Delevingne au fost în centrul atenției la premiera eruopeană a filmului Valerian de la Londra și Paris. Cele două au strălucit pe covorul albastru de la Cineworld Leicester Square, Londra și de la Plaine-Saint-Denis, Paris, însă ținutele Rihannei au fost cele mai criticate, diva dorind să iasă din tipare ca de obicei.

Dacă Cara Delevingne a impresionat prin simplitate și eleganță, Rihanna a atras atenția prin ținutele sale excentrice. Să începem cu începutul, adică cu Londra, și să facem o comparație între cele două.

Pe covorul albastru de la Cineworld Leicester Square, Rihanna a stârnit cele mai multe reacții atunci când și-a făcut apariția într-o rochie roșie, semnată Giambattista Valli, largă și cu trenă, și mult prea strâmtă în zona bustului. Nimeni nu s-a putut uita în ochii artistei, pentru că sânii ei erau scoși mult prea mult în evidență de rochia decoltată, cu umerii goi. Ținuta Rihannei a fost accesorizată cu bijuterii Chopard și clutch Jummy Choo.

Citește și: Chrissy Teigen a fost blocată de Donald Trump pe Twitter. Ce l-a enervat pe președintele american

Pe de altă parte, Cara Delavigne a mizat pe negru și multă strălucire. Aceasta a optat pentru un costum negru, format din pantaloni și un sacou decoltat și sexy, un guler mare format din pietre și o pereche de sandale care se asortau cu accesoriul de la gât. Cara a mizat pe un machiaj strident, care i-a scos în evidență trăsăturile fine ale feței, și a purtat o bentiță neagră pe cap.

Dacă Rihanna a fost criticată pentru apariția sa și pentru faptul că rochia i-ar fi fost prea mică, Cara a fost apreciată pentru simplitate și eleganță.

Dar să mergem la Paris, pe covorul albastru de la  Plaine-Saint-Denis. Ei bine, aici Cara Delevingne a fost regina serii și a eclipsat-o total pe Rihanna. Actrița a strălucit la propriu într-o rochie unicat, argintie, semnată Alexandre Vauthier’s din colecția Fall 2017, extrem de decoltată și spartă pe picior. În schimb Rihanna a cam dat-o în bară și de acesată dată, iar ținuta sa a fost una extrem de kitsch. Artista a purtat un costum roz, Prada, format din top și fustă, care avea multiple aplicații cu puf, pene și mărgele, iar în picioare a purtat o pereche de sandale roz, cu puf.

Care apariții îți plac mai mult, ale Rihannei sau ale Carei?

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Rihanna și Cara Delevingne la premiera europeană a filmului „Valerian' de la ParisRihanna și Cara Delevingne la premiera europeană a filmului „Valerian' de la Paris

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton