Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan: "Avem uși care nu se văd"

 Lupescu Anca
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat într-o nouă locuință. Cei doi sunt căsătoriți de aproape șase ani și au împreună doi copii, Alexandru, de patru ani și Andrei, în vârstă de doi ani. Cei doi s-au mutat în noua casă chiar în ajunul Crăciunului, iar cei doi băieți s-au îndrăgostit imediat de noua locuință a familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a vorbit despre experiența mutării lor, spunând că au avut deja parte de o provocare, dar și că noua casă aduce familiei sale multă bucurie.

 „Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie. Am avut și o provocare' , a spus prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

Adela Popescu a mărturisit că a avut un sentiment minunat când a deschis ușa casei. Până la acel moment, vedeta văzuse locuința doar din poză.

72084213-2558666644210840-1351502935694171281-n72084213-2558666644210840-1351502935694171281-n

„În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil. Am deschis ușa și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoții. (…) Prima senzație a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo. (…) Am avut și o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu dorește să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la casa veche', a completat.

Alexandru și Andrei nu și-au mai dorit să plece, a povestit vedeta. Adela a menționat și că ea și Radu au cumpărat pijamale noi, așternuturi noi, iar fiii lor s-au bucurat foarte tare.

„E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei]. În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar', a mai spus.

Câte camere are noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan

Adela popescu a declarat că noua casă are trei dormitoare, living, mansardă și o bucătărie. Este mai spațioasă decât anterioara și mai bine împărțită. Cei doi s-au gândit și la zonă, pentru siguranța și confortul celor doi copii.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum', a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

În momentul în care au ales spațiul în care se vor muta cei doi, au ținut cont de câteva criterii care să îndeplinească dorințele fiecăruia: un cartier liniștit și sigur pentru copii, dar și o bucătărie pentru Radu și un dresing încăpător pentru Adela.

Citește si: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Am ieșit, este adevărat'

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: ‘Sunt un bărbat liber și asumat’

 „Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?', a mai declarat actriţa.

„Dressingul nu este foarte mare. Eu mi-am dat seama în timp că am devenit foarte selectivă la haine. Mai demult eram pe cantitate. Mi-am dorit foarte mult accesorii din-astea de fetiță. Uite aici să tragi și să-ți pui curelele. Sau să ai spațiu pentru bijuterii', a mai declarat vedeta TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton