Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar! Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

 Oana Pantazi
.

Pepe și Raluca Pastramă au căzut în sfârșit la pace! După un război ce părea interminabil, cei doi soți au decis în sfârșit cum vor împărți averea și custodia celor două fetițe ale lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă sunt, se pare, în termeni mai buni pentru prima oară de la anunțul divoțului. Artistul și soția lui au decis în sfârșit cum vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe ale lor.

După ce între ei s-a iscat un conflict ce părea să se tranșeze la tribunal, iată că Pepe și Raluca Pastramă au luat decizia de a rezolva totuși situația pe cale amiabilă.

pepe-si-raluca-pastrama-divorteaza-3-1024×576pepe-si-raluca-pastrama-divorteaza-3-1024×576

Pepe și Raluca Pastramă, divorț la notar, custodie comună

Chiar dacă inițial Pepe a anunțat că divorțul dintre ei va fi unul amiabil, iată că la scurt timp, apele s-au tulburat și cei doi soți au ajuns la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, acuzându-l de violență. Iată însă că, în cele din urmă, artistul și soția lui au îngropat securea războiului și au decis să divorțeze la notar, scrie Spynews.

Mai mult, conform sursei citate, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.

În ceea ce privește averea agonisită de Pepe și Raluca Pastramă în timpul căsniciei, soția artistului va rămâne cu afacerea de familie, grădinița ce poartă numele fiicelor lor, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

Citește și: A murit Iulian Şerban, triplu campion mondial. Avea 35 de ani și o poveste tristă de viață

Citește și: Oana Roman revine în televiziune, într-o postură inedită! „Este o premieră pentru mine”

Pepe a investit aproape o jumătate de milion de euro în grădinița pe care a deschis-o împreună cu Raluca

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

O altă investiție de anvergură – 100.000 de euro – a fost un salon de frumusețe, de care se ocupa tot Raluca, soția lui Pepe fiind foarte pricepută la machiaje. În scurt timp, afacerea a început să meargă, mai ales că pe la salonul celor doi veneau o mulțime de vedete.

Din păcate, la începutul pandemiei, cei doi au fost nevoiți să închidă afacerea, deoarece au preferat să nu-și pună clienții și angajații în pericol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton