Loredana, mai sexy ca niciodată! La 50 de ani, s-a pozat într-un costum de baie minuscul

 Oana Pantazi
.

La 50 de ani, Loredana e mai sexy ca niciodată și nu se sfiește să o arate. Pozele din cea mai recentă vacanță a vedetei ar face invidioase și tinerele de 20 de ani. Artista s-a pozat într-un costum de baie minuscul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este o inspirație nu doar pe plan artistic, ci și personal – la 50 de ani, artista arată spectaculos, iar fotografiile postate de ea pe conturile de socializare demonstrează asta din plin, spre încântarea fanilor săi.

Aflată în Mexic, artista și-a încântat admiratorii cu mai multe fotografii din acel rai exotic, unde se relaxează după un an destul de încărcat. Dat fiind că are un trup tonifiat, bine lucrat la sală, Loredana a postat mai multe instantanee de pe plajă, cu ea în costum de baie, și la scurt timp a adunat mii de like-uri de la admiratori.

loredanaloredana

Loredana a făcut furori într-un costum de baie minuscul

Pentru că este un fashion icon, Loredana nu a făcut excepție nici în privința costumelor de baie alese pentru vacanță. Vedeta s-a fotografiat în diferite ipostaze, purtând costume de baie întregi sau din două piese, însă de departe una dintre cele mai apreciate poze este cea în care poartă un costum de baie absolut minuscul.

„Foarte frumos și costumul, se potrivește perfect cu formele corpului foarte sexi, forme feminine, chiar frumoase! Felicitari, arăți minunat, la mulți și fericiți ani cu sănatăte!”, i-a scris una dintre admiratoarele de pe Instagram.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

Citește și: A murit Iulian Şerban, triplu campion mondial. Avea 35 de ani și o poveste tristă de viață

Citește și: Oana Roman revine în televiziune, într-o postură inedită! „Este o premieră pentru mine”

Adevărul despre operațiile estetice

Chiar dacă aparițiile sale îi fac pe unii dintre fani să comenteze că își photoshopează fotografiile, secretul Loredanei constă într-o viață echilibrată, cu mult sport și un ritual de îngrijire de la care nu se abate.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, a declarat Loredana într-un interviu pentru VIVA!

De altfel, artista a mai mărturisit că nu se abate de la stilul de viață adoptat nici măcar în vacanță.

„Vorba unui prieten, coregraful Răzvan Mazilu: „Când mi-e mai greu, mă gândesc la tine, Lori, și atunci îmi dau seama că nu îmi mai e greu!. Nu e ușor să fii Lore fuckin dana. (râde) Sigur că am grijă ce mănânc, ce gândesc, pentru că degeaba ții diete dacă bârfești sau faci lucruri negative. Am niște reguli pe care le respect orice ar fi și de la care nu mă abat, nici măcar în vacanță”, ne-a mai mărturisit Loredana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton