Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Cine sunt actorii

 Miniosu Alexandra
.

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Surpriză uriașă pentru telespectatorii PRO TV. În curând, pe micile ecrane va fi disponibil un nou serial. Acesta este intitulat „Clanul', iar din producție fac parte o mulțime de vedete cunoscute din showbiz-ul autohton. În plus, au apărut deja primele imagini de pe platourile de filmare. Iată cum au fost surprinși artiștii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii PRO TV. În urmă cu scurt timp, s-a aflat că noul serial, intitulat „Clanul', va fi difuzat pe micile ecrane începând cu toamna aceasta. De asemenea, au apărut deja primele imagini de pe platourile de filmare, în care apar numereoase vedete din showbiz. Așadar, filmările au început deja.

clanul-1clanul-1

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. În grila de toamnă a postului PRO TV intră un nou serial, „Clanul'. E vorba despre o peliculă adaptată după un serial turcesc, „Icerde', care a fost difuzat și în țara noastră, sub denumirea de „Intrusul'.

Citește și: „Clanul', noul serial de la PRO TV. Ce actor celebru face parte din proiect:„Totul este de-a dreptul impresionant'

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu:”Se urmărește o înscenare în plin proces”

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație:„Povestea noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică:„În 20 de minute te eliberezi de tot ce este lumesc!'

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Scenariul serialului Clanul, de la PRO TV, e semnat de către Anghel Damian, cunoscut mai ales pentru rolul lui din serialul Vlad. Producătorul este Delia Mihai. În peliculă, rolurile principale sunt jucate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. Aceștia interpretează doi frați despărțiți în copilărie, care, odată ajunși la maturitate, ajung de o parte și de alta a legii.

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă', a declarat Anghel Damian, Creative Producer.

Cine sunt actorii din serialul Clanul

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Pe lângă cei doi actori, în serialul Clanul mai joacă și alte vedete cunoscute din România. Unele dintre ele au evoluat la un alt post de televiziune, Antena 1. Ca de exemplu, cel mai recent serial în care a apărut Carmen Tănase a fost Fructul Oprit.

Actorii din serialul Clanul, de la PRO TV, sunt următorii: Denis Hanganu (protagonist în serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, difuzat de Antena 1), Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Cătălina Grama, Filip Munteanu, Bogdan Farcaș.

„O producție de calitate, cu o valoare cinematică'

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Printre alte locații, filmările pentru serialul Clanul au loc și la fosta reședință a ambasadorului Americii, casa lui Bebe Măcelaru, personaj intrerpretat în serial de George Mihăiță.

„O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența Clanul. Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă', a transmis Antonii Mangov, programming director PRO TV, conform ego.ro.

Clanul are la bază un serial turcesc

Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Clanul, noua peliculă de la PRO TV, are la bază serialul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, scrie PRO TV.

Povestea serialului Clanul e bazată pe lupta clasică dintre Poliție și Mafie, des întâlnită în pelicule. Vor exista însă și povești de iubire, tensiuni și intrigi. Iar asta nu e tot! Pe lângă distribuția dezvăluită până în momentul de față, serialul va avea și apariții surpriză, de care fanii vor afla la momentul potrivit.

Serialul Clanul va intra în grila postului PRO TV din toamnă. Data exactă a lansării peliculei urmează să fie anunțată în apropiere.

Sursă foto: ego.ro, Instagram, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton