Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, devastați de durere: "Am văzut la televizor. Soția a avut o presimțire rea..."

 Oana Pantazi
.

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, au aflat de la televizor că fiica lor a fost ucisă de un rechin și, până au fost înștiințați de autorități, au sperat până în ultima clipă să nu fie vorba despre ea. Iată ce mărturisiri tulburătoare face tatăl femeii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Donișan se numea românca ucisă de rechin în Egipt, avea 44 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Părinții ei au văzut înfiorătoarea știre la televizor și s-au rugat până în ultuma secundă să nu fie vorba despre fiica lor. Aceștia sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum de a fost posibilă o asemenea tragedie.

romanca-ucisa-de-rechin-romanca-ucisa-de-rechin-

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, devastați de durere

Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, nu se afla la prima excursie în această țară și, de data aceasta, își achiziționase două sejururi aici, deoarece își dorea o vacanță prelungită. Părinții femeii au aflat înfiorătoarea știre de la televizor și sunt devastați.

Citește și: Româncă de 40 de ani, ucisă de un rechin în Egipt. O austriacă a murit pe aceeași plajă, în condiții similare, cu câteva ore înainte

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Povestea noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Năstase, fericită că fiul ei se însoară după 10 ani, cu mama fiicei lui:'Sunt împreună de la 16 ani'

Citește și: Cum se menține în formă Monica Davidescu, la 49 de ani: „Nu las niciodată…”

„Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine!”, a mărturisit mama Roxanei, conform Kanal D.

Pe de altă parte, tatăl Roxanei nu își imaginează cum s-a putut petrece tragedia, dat fiind că fiica lui era o înotătoare bună. Suferința celor doi părinți este una fără de margini, dat fiind că Roxana era unicul lor copil.

„Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu? Ea era o înotătoare foarte bună. De la patru ani a fost, că am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă. Singurul copil, singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea”, a mărturisit tatăl Roxanei.

Părinții au sfătuit-o să renunțe la excursie

Roxana mersese pentru a treia oară în vacanță în Hurghada. Tatăl ei și-a amintit, devastat, că se gândeau să anuleze, dat fiind că Roxana pleca singură şi se simţea stingheră pe aeroport, printre grupurile de turiști și familiile cu copii.

„Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e pretul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu', zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez', a mai spus tatăl Roxanei Donișan, femeia ucisă de rechin.

Roxana era pasionată de călătorii, dar și de sporturi nautice, pasiune pe care a plătit-o cu viața, din păcate… Cadavrul româncei a fost descoperit într-un recif de corali la două zile de la raportarea dispariţiei ei. Era desfigurată.

„Rămăşiţele ei au fost puse într-un sac. Erau şase poliţişti acolo, nu ne-au lăsat să filmăm', a povestit un martor, citat de The Sun.

„Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin”

Părinții Roxanei Donișan, românca ucisă de rechin, au văzut la știri teribila veste și, până a venit confirmarea, au trăit un coșmar. Mama femeii a avut o presimțire încă de când a văzut știrea la TV, însă au sperat până în ultima secundă că nu este vorba despre fiica lor.

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul.

Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.

Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea', a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru observatornews.ro.

Vezi şi ce să faci dacă vezi un rechin în apă și ce comportamente să eviți!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton