Andra Volos a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă: „Am stat în anestezie totala 6 ore”

 Ifrim Georgiana
.

Andra Volos, cunoscută datorită participării în cadrul reality show-ului „Puterea Dragostei', a dezvăluit că a recurs la o intervenție chirugicală dificilă. Tânăra a a luat hotărârea de a se muta definitiv în Italia, acolo unde locuiește și mama sa de mai bine de 15 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre faptul că a recurs la o intervenție chirurgicală dificilă, traversând o perioadă mai grea în ceea ce privește sănătatea. Este vorba despre o operație de înlăturare a excesului de țesut adipos, o intervenție medicală dificilă, care a presupus anestezie totală de 6 ore. Tânăra a a ales să se opereze în Instanbul și a mărturisit că recuperarea este un proces extrem de dureros.

andra-volos-1andra-volos-1

Vedeta a declarat că nu și-a putut rezolva unele complexe legate de aspectul fizic prin sport, motiv pentru care singura opțiune rămasă a fost aceea de a apela la această procedură. Andra Volos a vorbit despre decizia de a face această operație, dar și despre dificultățile pe care le întâmpină în procesul de recuperare. Iată ce a declarat tânăra!

Citește și: De ce s-a mutat Andra Voloș din România:„2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție:”Am dureri foarte mari”

Citește și: Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul'

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului: „Singurătatea este groaznică”

Andra Volos a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă

Pe rețelele de socializare, Andra Volos a povestit că se confrunta cu niște noduli la spate, motiv pentru care a luat decizia de recurge la operația de liposucție. Vedeta a spus că, deși este adepta sportului, unele zone nu și le-a putut modela cum și-ar fi dorit.

„Nu am vorbit nicăieri despre asta. Foarte multa lume m-a întrebat de ce am făcut asta pentru că se recomanda după o vârstă și daca ești obeza.

Sunt parti ale corpului de unde nu poți da jos. Nu poți să te modelezi exact cum iți dorești tu, doar prin chirurgie. Am făcut mulți ani de volei, box, dar nu poți să le dai jos. Îmi doream foarte mult să scap, aveam și niste noduli la spate. Sper să mă tine Dumnezeu până la 70 de ani. A fost foarte dureros, trebuie să ai un psihic puternic. Te simți foarte rău', a precizat Andra Volos, potrivit kanald.ro.

„Am stat în anestezie totala 6 ore'

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a vorbit despre recuperarea postoperatorie. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să facă masaje extrem de dureroase de câteva ori pe săptămână, potrivit recomandării medicului.

„Am stat în anestezie totala 6 ore. Masajele dor foarte tare, după intervenție. La 2 zile începi să faci masaje. Ai niste gauri care iți rămân deschise, corpul are o memorie și lichidul trebuie scos prin drenaj. Masajele acestea, te stoarce să iasă tot lichidul ăla. O ora, de 2-3 ori pe săptămână. Le faci în spital, inițial. Am făcut mai puține masaje, depinde de medic. Eu am făcut intervenția în Istanbul. Era un frig când m-am trezit într-o camera. Urlam că mi-e frig. Mi-au adus ventilatoare să mă încălzească. Prietenul meu cel mai bun mi-a adus flori, mi-a zis că arat foarte bine', a mai adăugat tânăra.

De ce s-a mutat Andra Volos din România

Andra Volos a decis să părăsească țara și să se mute în Italia, după mai multe luni în care s-a gândit serios la această schimbare. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a explicat pe rețelele de socializare de ce a făcut acest pas.

„Primesc întrebarea asta mereu. De ce nu am rămas în România? Sunt foarte multe motive. Le-am pus pe o balanță și vreo 2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas. În Italia sunt mult mai liniștită, este mama aici de mulți ani, am prieteni, am învățat aici, am copilărit, am studia și sunt mai liniștită sufleteste. În Italia trăiesc sentimentul de liniște, de acasă, mai ales că esre mama aici', a spus ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton