Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Maria se înțelege de minune cu frații ei

 Lupescu Anca
.

Fostul premier Victor Ponta a făcut o dezvăluire neașteptată. Politicianul a precizat că are trei copii, când toată lumea știa doar de doi. El și Daciana au adoptat o fetiță, însă el nu a vrut să spună mai multe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daciana Sârbu și Victor Ponta sunt căsătoriți de 14 ani și împreună au o fetiță, Irina, în vârstă de 12 ani. De asemenea, fostul prim-mistru mai are un băiat în vârstă de 17 ani, Andrei, dintr-o căsnicie anterioară, cu Roxana Ponta.

646×404-7646×404-7

Victor Ponta nu a vrut să se vorbească despre acest subiect astfel încât să evite interpretările în campanie, dat fiind că actele de adopție au fost gata chiar înainte de alegerile parlamentare.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ‘, a transmis Denise Rifai pe rețelele de socializare.

Prima imagine cu fetița adoptată de Victor și Daciana Ponta

Imaginea postată pe Instagram o arată pe Irina, copilul cuplului Victor Ponta-Daciana Sârbu, în timp ce o ridică în braţe pe noua ei surioară. În dreptul postării, soția fostului premier a scris câteva rănduri în care vorbește despre întreaga experiență.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.
Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei şi mai prelungim puţin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi'
, a scris Daciana.

Spre final, fostul europarlamentar a subliniat că ea și soțul ei nu vor mai vorbi pe această temă, pentru binele Mariei.

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui:„Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Diana Șoșoacă, viitorul senator AUR.Avocata a spus că dezgroapă toate cadavrele morților de COVID

Citește și: Ethan Hawke, de nerecunoscut la 50 de ani!Cât de mult s-a schimbat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Vă mulţumim tuturor celor care veţi înţelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria şi să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viaţă alături de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei”, a mai scris Daciana Sârbu, pe pagina ei de Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton