Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public. Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

 Lupescu Anca
.

Gina Pistol a împlinit 40 de ani, iar emoțiile ei au fost imense, asta pentru că Smiley, dar și colegii de la Antena 1 au copleșit-o cu cadouri și surprize. Simpatica blondină s-a trezit de dimineață cu Muse Quartet în sufragerie, care i-au cântat de ziua ei. Abia ieșită din duș, Gina a fost surprinsă de iubitul ei, iar pe filmare se vede cum începe să plângă din cauza emoțiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O zi superbă de naștere a avut Gina Pistol, asta datorită oamenilor care o înconjoară, dar și a perioadei speciale pe care o trăiește. Vedeta a intrat recent în trimestrul al treilea de sarcină, așa că emoțiile o copleșesc la tot pasul. De la surpriza romantică pregătită de Smiley dimineață, la cadourile primite de la colegii de la Chefi la Cuțite și urările celor trei bucătari de la Antena 1.

Captură-de-ecran-din-2020.12.09-la-18.09.05Captură-de-ecran-din-2020.12.09-la-18.09.05

Gina Pistol a fost copleșită de emoții toată ziua. Pe seară, iubitul ei Smiley a venit la platourile de filmare Chefi la Cuțite cu un tort pentru iubita lui. Îmbrăcat cu o geacă galbenă și cu masca la nas și gură, artistul a venit să își surprindă iubita cu un tort.

Cum era de așteptat, blondina aproape că a început să plângă. I-a dat iubitului său masca jos și l-a sărutat. A fost primul lor sărut public, pe care cântărețul l-a postat și pe Instagram.

Gina Pistol, surprinsă de dimineață de Smiley

Prezentatoarea Antena 1 le-a spus fanilor că a plâns toată dimineața. A avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei.

'Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns', a spus Gina Pistol pe contul de Instagram, vizibil emoționată.

'Acea zi specială! La mulți ani, @ginapistol!', a fost mesajul scris de Smiley pe contul său de Instagram.

Cea mai frumoasă perioadă din viața Ginei Pistol

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai fericire perioade din viața ei. La 40 de ani, este însărcinată în al treilea trimestru și nu peste mult timp își va ține în brațe fetița, iar profesional a evoluat fantastic. Prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, Chefi la cuție și Asia Express, motive suficiente pentru a fi fericită cu etapa în care o găsește pragul de 40 de ani.

Citește și:

Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară. Au înfiat în secret o fetiță!

O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei ‘Ochii tăi’? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani. Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Pandemia de COVID-19 a făcut ca Gina Pistol să fie acasă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul ‘Asia Express’. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuțite' și se bucură de compania iubitului Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton