(P) Cum să-ți decorezi casa pentru sărbători în iarna lui 2020

 advertising.ringier
.

Dacă și tu ești la fel de entuziasmat ca noi de sărbătorile care se apropie cu pași repezi, atunci acest articol este pentru tine. Vom împărtăși cu tine câteva trucuri prețioase despre cum îți poți decora casa în spiritul sărbătorilor fără a intra în pușculița de economii a familiei. Anul 2020 și problemele care s-au ivit în această perioadă nu trebuie să-ți răpească din plăcerea de a împodobi bradul, grădina și exteriorul casei împreună cu familia ta. Iată câteva sfaturi de care să ții cont.

1. Fă inventarul și apoi lista de cumpărături

Înainte să te pierzi în raionul cu jucării și decorațiuni, te sfătuim să răscolești în dulapurile de acasă și să găsești ce decorațiuni ai mai păstrat de anul trecut. Dacă nu vrei să refolosești globurile, poate totuși instalația de brad este încă funcțională. 

Iar după ce ai stabilit lucrurile pe care le ai deja, încearcă să faci o listă cu decorațiunile pe care vrei să le mai cumperi. Mai mult decât atât, încearcă să nu te abați de la ea atunci când ești la cumpărături. Vor fi o mulțime de obiecte strălucitoare care să-ți distragă atenția, iar cei care le-au pus în magazine asta își și doresc.

2. Aruncă un ochi pe ofertele magazinelor din zonă

Deși pare de modă veche, trebuie să te informezi neapărat înainte să alegi magazinul la care îți faci cumpărăturile de decorațiuni. Acum poți găsi broșurile de reduceri ale magazinelor online și ar fi păcat să nu faci niște comparații simple.

Mai mult decât atât, așa te convingi că vei găsi produsul preferat cu siguranță în magazinul spre care te îndrepți. Vezi aici dacă găsești anul acesta la Altex echipamente speciale pentru decorarea casei și grădinii. Jumbo și oferta lor de sărbători merită să fie luată în calcul.

3. Confecționează propriile decorațiuni

Dacă vrei să ai un colțișor cu adevărat special în casa ta, încearcă să confecționezi propriile tale decorațiuni. Alege una din cele 35 de idei de coronițe pentru ușă de aici și uimește-ți musafirii încă din prag.

Un alt element pe care poți să-ți pui amprenta personală, a familiei sau căminului tău sunt globurile pentru brad. Dacă cele din comerț ți se par prea scumpe, ia niște idei de aici pentru a realiza propriile globuri și decorațiuni speciale pentru bradul tău.

Păstrează spiritul sărbătorilor

Știm că provocările acestui an pot cu ușurință sta în calea petrecerii cu entuziasm a sărbătorilor de iarnă. Vrem, însă, să te încurajăm să nu lași magia sărbătorilor să fie umbrită de crizele mondiale.

Iar acest lucru începe tocmai din propriul tău cămin. Împodobește-ți casa, ia cel mai frumos brad găsit în piață, cumpără jucăriile preferate de familia ta, lasă colindele să răsune din boxe. Acestea este cel mai frumos mod de a-ți decora casa de sărbători – cu optimism.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton