Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, are un trecut controversat. Ce a făcut înainte de X Factor

 Cica Cristina
.

Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au afișat de curând împreună, iar juratul de la X Factor deja și-a dus dus iubita să-i cunoască mama. Detalii din trecutul frumoasei concurente de la X Factor au ieșit acum la iveală. Iată la ce concurs a mai participat și în ce controverse a fost implicată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman, în prezent iubita lui Florin Ristei, nu a participat doar la X Factor România, ci și la un alt reality show din Marea Britanie. Numai că, parcursul ei a fost unul extrem de controversat, presărat cu scandal și vorbe grele.

Florin-Ristei-2Florin-Ristei-2

Naomi Hedman a participat la un concurs în Marea Britanie

Naomi Hedman a apărut în sezonul patru al show-ului «Ex on the beach», unde a avut rol de ispită și a topit inimile bărbaților. A purtat numai ținute sumare și și-a folosit farmecul pentru a atrage unul dintre concurenți. Desigur, partenera respectivului concurent a luptat pentru relația sa și nu i-a lăsat deloc cale liberă „Panterei de la X Factor'.

Bărbatul trebuie să aleagă dacă își dorește să continue relația cu femeia la brațul căreia a intrat în concurs sau dacă, dimpotrivă, și-ar dori să formeze un cuplu cu ispita Naomi Hedman.

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor'/ EXCLUSIV

Citește și: Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară.Au înfiat în secret o fetiță!

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Florin Ristei, juratul de la X Factor:”Da, am suferit! Da, am fost respins!”/ INTERVIU

Citește și: Florin Ristei, adevărul despre relația cu Naomi Hedman.Juratul X Factor a dus-o să-i cunoască mama

Naomi Hedman: „Nu te pune cu mine că ripostez”

Naomi Hedman s-a simțit atrasă de Joe, însă iubita bărbatului nu s-a lăsat ușor, astfel că s-a ajuns la numeroase certuri și vorbe grele.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată', spunea Gina, fâcând referire la Naomi Hedman.

„Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete', a spus tranșant și Naomi Hedman.

La un moment dat, spiritele s-au încins atât de tare, încât s-a ajuns și la bătaie.

Naomi Hedman a cunoscut-o pe mama lui Florin Ristei

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la X Factor și și-au dat seama că au început să nutrească sentimente unul pentru celălalt abia după etapa de Bootcamp, când concurenta a ocupat unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție juratul Delia.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, a subliniat Florin Ristei.

În plus, relația lor a evoluat nesperat de repede, dat fiind că Naomi deja a cunoscut-o pe mama lui Florin Ristei, fostul concurent de la Asia Express.

‘Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut’, a mai spus Florin Ristei.

Cei doi au primit o serie de mesaje pe rețelele de socializare, însă Florin a ținut să sublinieze că nici lui, nici partenerei sale nu le pasă de gura lumii.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori', a conchis artistul, care pare mai fericit ca niciodată.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton