Prezentatoarea Mihaela Călin și-a botezat băiețelul. Nașa a fost colega și prietena ei, Andreea Berecleanu

 Pirvu Cristina
.

Fericire mare în familia prezentatoarei TV! Mihaela Călin și-a botezat băiețelul în weekendul care tocmai a trecut. Nașa a fost chiar prietena și colega ei de la Antena 1, Andreea Bereckeanu. 

Micuțul Mihaelei Călin a fost creștinat. Cea care l-a ținut în brațe a fost Andreea Berecleanu. Ce două vedete sunt colege, dar mai ales prietene. Au o relație specială, motiv pentru care acum au devenit și o mare familie, Andreea și doctorul Constantin Stan le sunt și părinți spirituali Mihaelei și soțului ei.

Iată că acum micuțul a fost în centrul atenției, a fost creștinat. Au avut emoții, dar totul a decurs foarte bine. Au făcut și poze la eveniment, în biserică, pe care le-au postat pe Facebook alături de un mesaj.

„Ce mai frumoasa zi! Baietelul nostru a primit nume si doi oameni minunati care ii sunt acum parinti spirituali. Multumim Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan. 
Stiu ca Petru este de acum in gandul unor oameni buni si ca avea avea mereu in viata, la bine si la greu, sfatul si ocrotirea voastra. Inima mea de mama este mai linistita stiind aceste lucruri.”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Andreea Berecleanu, nasa copilului Mihaelei Calin 1Andreea Berecleanu, nasa copilului Mihaelei Calin 1

Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei. A traversat o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl

Andreea Berecleanu a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ce relație specială are cu mama ei. Prezentatoarea TV a învățat foarte multe lucruri de la ființa care i-a dat viață. Multe acestea au ajutat-o să o crească și pe Eva. 

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton