Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 71 de ani! Mesajul transmis de Anamaria Prodan cu această ocazie este sfâșietor: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!”

 Oana Popoiag
.
Anamaria Prodan mama eiAnamaria Prodan mama ei

Anamaria Prodan a trecut foarte greu peste pierderea mamei sale, Ionela Prodan, și iată că, la un an și jumătate de la moartea acesteia, impresara încă se luptă cu durerea. În ziua în care artista de muzică populară ar fi împlinit 71 de ani, Anamaria i-a transmis acesteia un mesaj absolut emoționant.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant în ziua în care mama sa ar fi împlinit 71 de ani

Pentru Anamaria Prodan lumea s-a sfârșit în data de 18 aprilie 2018, când mama sa, Ionela Prodan,  ce suferea de cancer galopantla pancreas, a murit. Corpul ei nu a răspuns la tratament, iar după lungi suferințe și încercări interpreta de muzică populară a pierdut lupta cu boala, deși fiica ei a făcut tot ce era omenețte posibil pentru a-i salva viața.

La un an și jumătate de la pierderea suferită, în ziua în care mama sa ar fi împlinit 71 de ani, Anamaria Prodan a postat în social media un mesaj emoționant.

'La mulți ani, iubirea vieții mele !!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu imi călăuzești pașii secundă de secundă ! Te iubesc fără margini, mama mea frumoasă!', acesta a fost mesajul care i-a impresionat pe toți fanii impresarei.

Anamaria Prodan, după moartea mamei sale: 'Vorbesc cu poza'

'Pe mine mama mea m-a învăţat că viaţa merge înainte, şi cu bune şi cu rele. Sunt nişte chestii inevitabile în viaţă. Singurele certitudini sunt naşterea şi moartea. Nu consider că nu este lângă mine. O simt secundă de secundă. (…) Eu mă împăcasem de foarte multă vreme, ştiam ce va urma. Am luptat enorm ca să o ţin cât mai mult în viaţă.', a spus Anamaria Prodan exclusiv pentru VIVA! la scurtă vreme după decesul Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan are fotografia mamei sale în casă, deseori o ia în braţe şi îi vorbeşte. „Nu mai vorbesc la telefon, vorbesc cu poza. De fiecare dată ştiu când aprobă şi nu aprobă. Vorbesc cu ea prin casă şi cei mici ai mei deja s-au obişnuit şi mă întreabă: Iar vorbeşti cu buni?. Ea mă aude cu siguranţă de acolo de unde este' , a mai adăugat ea.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Ce mult a crescut fiul Nadiei Comăneci! La 13 ani, Dylan e un blond frumușel foc și îi calcă pe urme mamei sale în gimnastică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton