Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri. Primele imagini de la nuntă

 Stamen Diana
.

Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri, bărbatul lângă care vedeta trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani. Nunta celor doi a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, în Franța. Rona Hartner a avut o rochie de mireasă foarte interesantă.

Sâmbătă, 5 octombrie, Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri. Frumosul eveniment din viața vedetei a avut loc în Franța, acolo unde locuiește de foarte mulți ani. „Azi e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourdhui je me marie hopaaaa.', a scris Rona Hartner pe una dintre rețelele de socializare.

Artista a purtat o rochie de mireasă atipică și ne-a surprins cu ținuta pe care a avut-o în ziua cea mare. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc', spunea artista la „Răi Da Buni înainte de nuntă.

Rochia de mireasă a Ronei a fost una în stil maramureașan, iar invitații au mâncat sarmale la nuntă. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe Costa de Azur, iar peste 150 de persoane au fost alături de vedetă în ziua cea mare.

FOTO: Instagram, Facebook

Rona HartnerRona Hartner

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton