Pippa Middleton a născut o fetiță. E al treilea copil al cuplului

 Oana Pantazi
.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a născut recent o fetiță. Pippa mai are cu soțul ei, James Matthews, un băiețel și o fetiță. Arthur și Grace au 3 ani și, respectiv, un an, iar acum familia lor s-a mărit din nou. Numele bebelușului nu a fost dat încă publicității.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pippa Middleton a născut o fetiță și și-a ajuns astfel din urmă sora mai mare, pe Kate Middleton, care și ea este mama a trei copii. Vestea sarcinii a fost ținută secretă până în luna iunie, când Pippa, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a surprins pe toată lumea la un eveniment monden.

Pippa-Middleton-a-nascut-Pippa-Middleton-a-nascut-

Pippa Middleton a născut o fetiță

Sora Ducesei de Cambridge a devenit recent mamă pentru a treia oară. Pippa Middleton a născut o fetiță, aceasta și soțul ei, James Matthews, mai având un băiețel și o fetiță, Arthur și Grace, în vârstă de 3 și, respectiv, 1 an. Pippa s-a afișat pentru prima oară cu burtica de gravidă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, pe 4 iunie, luând pe toată lumea prin surprindere datorită sarcinii avansate, pe care a ținut-o secretă până atunci.

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel: „Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Gyorfi a recunoscut dacă a fost sau nu bătută de partener: „Am primit o singură palmă'. Cine e bărbatul care a agresat-o

În cea de a treia zi a festivităților care au marcat Jubileul de Platină a Reginei, Pippa a fost surprinsă alături de soțul ei și alți membri ai familiei la concertul „Party at the Palace'. Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde și extrem de zâmbitoare, Pippa strălucea literalmente. Evident, celor din jur nu le-a scăpat faptul că sora mai mică a Ducesei de Cambridge era din nou însărcinată… și încă într-o lună destul de avansată.

Urmând tradiția familiei, Pippa Middleton a născut la același unitate medicală ca și sora ei mai mare, în aripa Lindo a spitalului St. Marys din Londra. Momentan numele ales pentru cea de a treia fetiță nu a fost dezvăluit.

Kate Middleton este de trei o mătușă

Bebelușul care a venit recent pe lume este cel de-al șaselea nepot al lui Carole și Michael Middleton și cel de-al treilea văr al Prinților George și Louis și al Prințesei Charlotte. La fel ca și sora ei mai mare, Pippa Middleton a adus pe lume trei copii. În timp ce Kate are doi băieți și o fată, Pippa are două fete și un băiat.

Pippa și James s-au căsătorit în mai 2017, la Biserica St. Mark, din Englefield. Pippa a purtat o rochie o superbă rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, cu diamante și aur alb de 18 carate, realizată special pentru ea. Iar nepoții ei, Prințesa Charlotte și Prințul George, i-au fost paj și domnișoară de onoare.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton