Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

 Oana Pantazi
.

Frații lui Florin Pastramă au fost reținuți de Poliție sub suspiciunea de a fi cumpărat opt mașini prin intermediul creditelor din Germania, pe care le-ar fi vândut apoi cu acte false.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Relu Ștefan și Doina, frații lui Florin Pastramă, au fost reținuți împreună cu un grup bănuit că a cumpărat opt mașini prin credite din Germania și le-au vândut ulterior cu acte false, conform surselor Știrile ProTV.

66526242_110069466971482_7767540975785738240_n66526242_110069466971482_7767540975785738240_n

Frații lui Florin Pastramă, reținuți pentru că au vândut mașini cu acte false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat 14 percheziții domiciliare.

„La data de 11 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals', se arată în comunicatul Poliției Române. 

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat: „Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

Citește și: Brigitte Sfăt, gest neașteptat după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă: „Cea mai grea luptă'

Citește și: Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul: „Sărăcia vine peste tine’  

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Operațiunile au fost efectuate luni, 11 iulie, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

În urma descinderii, frații lui Florin Pastramă au fost reținuți fiindcă ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false.

Cum ar fi acționat grupul infracțional din care făceau parte frații Pastramă

Conform cercetărilor, s-a descoperit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi cumpărat sau ar fi facilitat achiziționarea a opt autoturisme, în acest scop accesând credite la instituții financiare din Germania.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania. Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme. 6 persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale', se precizează în comunicatul oficial. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, două ștampile ale unor societăți comerciale, cinci telefoane mobile, două memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și două autoturisme.

Șase persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Astfel, 5 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive', au mai menționat reprezentanții Poliției Române. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton