Fiul cel mic cuplului Adela Popescu - Radu Vâlcan a împlinit un an. Imagini inedite de la petrecere

 Dumitrache Laura
.

Fiul cel mic al Adelei Popescu, Adrian, a împlinit un an. Prezentatoarea TV și soțul ei, Radu Vâlcan sunt cei mai împliniți părinți. Cei doi s-au pregătit din timp pentru a-i organiza mezinului o petrecere frumoasă. Vedeta a postat mai multe imagini de la reuniunea de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt cei mai fericiți părinți. Fiul lor cel mic, Adrian, a împlinit un an. Cei doi au împreună trei băieți, Andrei, Alexandru și Adrian, mezinul familiei. Prezentatorii TV s-au pregătit intens pentru a-i organiza fiului lor o petrecere de neuitat.

Fiul Adelei a implinit un anFiul Adelei a implinit un an

Pentru că ziua micuțului a picat în timpul săptămânii, iar Adela și Radu sunt foarte ocupați, cei doi încă nu au organizat o petrecere foarte mare. Vedeta de la Pro tv și Radu Vâlcan au preferat ca evenimentul să aibă loc într-un cadru restrâns.

Citește și: De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte:„Nu mai pot acum'

Citește și: Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive:„Mi-e rușine să spun. Dar eu…'

Citește și: Dima Trofim și-a botezat fiica. Primele imagini de la slujba religioasă:”O să vină și nunta”

Citește și:Denisa Filcea, declarații controversate după ce a devenit mamă:”Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și trebuie să încetăm să ne plângem”

Fiul cel mic cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan a împlinit un an

Sărbătoare mare în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Mezinul familiei, Adrian, a împlinit un an, iar cu această ocazie, cei doi au organizat o mică petrecere. Pentru că ziua micuțului a picat în timpul săptămânii, Radu și Adela au decis să organizeze evenimentul într-un cadru restrâns. Ieri, de ziua lui, Adrian s-a bucurat de cadouri și a mâncat tort, in timp ce părinții său au ciocnit un pahar de șampanie cu nașa fiului lor, Ioana Scărlătescu. Prezentatoarea TV a postat câteva imagini de la petrecerea de naștere a fiului ei. Laura Cosoi, prietena vedetei i-a făcut o urare emoționantă fiului cel mic al blondinei. «La mulți ani Adrian, cel bun și frumos și norocos și bincuvântat și iubit și fericit», a scria Laura pe rețelele de socializare. 

De asemenea, Adela Popescu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei. «Asa-i ca nici tu nu iti doresti nimic mai mult decat sa ne fie puii fericiti si sanatosi?» a scris Adela Popescu. 

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea TV a dat naștere unui băiețel, Adrian. Vedeta și Radu Vâlcan mai au împreună doi fii, Andrei și Alexandru. În cadrul unui interviu, Adela ne-a vorbit despre cum este atmosfera acasă cu 3 copii mici și cum reușesc să se organizeze astfel încât, ca la sfârșitul zilei, toată lumea să fie mulțumită. Ei bine, vedeta recuniaște că nicio zi nu seamănă cu alta, iar cei mici cresc foarte repede.

„Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe „distracţia.Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează. E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment.Diferența ar fi că nu cred că aș uita vreun copil atunci când plecăm din casă, sper!', ne-a mărturisit Adela Popescu.

Cum își împart Radu Vâlcan și Adela Popescu treburile acasă

Deși sunt foarte ocupați amândoi, Adela Popescu și Radu Vâlcan reușesc să își facă timp pentru copiii lor. Fiecare dintre ei are câte o nevoie, iar cei doi părinși trebuie să facă totul în ritm alert pentru a se stabili o anumită ordine în casa lor. Toți cei trei băieți sunt la vârsta la care caută atentia părintilor și vor să beneficieze de atentia lor.

„Fiecare cum apucă, nu există momente pe care ni le-am împărțit într-un fel anume şi nici vreo regulă bine stabilită anterior. Pentru că sunt încă mici, caută mereu atenția mamei, motiv pentru care încerc să o ajut cum pot, să o mai degrevez, să se odihnească.', ne-au spus Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursa foto: Instagam

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton